Новини про зірок
Подобається

«Ми розійшлися з ним», — Настя Каменських випадково промовилась про своє особисте життя

25/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Ми розійшлися з ним», — Настя Каменських випадково промовилась про своє особисте життя

НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ ПРОКОМЕНТУВАЛА ОСОБИСТЕ ЖИТТЯ: Я ДУЖЕ ЗАКОХАНА ЛЮДИНА

Співачка зізналась, що її серце зайняте, — Корупція Стар

Популярне: Найсексуальніша жінка вийшла на червону доріжку без штанів (ФОТО)

Учасниця дуету "Потап і Настя" Настя Каменських, яка стала дизайнером спортивного одягу, чи не вперше за останній час заговорила про особисте життя.

Так, зірка розговорилася під час Charity weekend, який проводила Марія Єфросиніна. Каменських зізналася, що її серце зайняте, проте ім'я свого обранця розсекречувати не стала. Співачка пояснила це тим, що щастя любить тишу.

39-2 83_main_new.1483621766

"Коли я потрапила в аварію, я зустрічалася з хлопцем Вовою. Зараз я його обожнюю, кохаю, це мій друг. Тоді я винесла свої стосунки напоказ. Все показала, розповіла. І ми розійшлися з ним. Були, звичайно, різні причини, але тоді мені сказала одна людина, що щастя любить тишу. Коли у тебе є сім'я, ти хочеш діток, то краще, щоб цього ніхто не знав. Тепер я раджу всім, що не тільки публічно, а навіть подружкам і друзям не потрібно розповідати. Зараз я дуже закохана людина, дуже щаслива", — розповіла Настя.

Каменських дала надію фанам на те, що невдовзі вони, можливо, про все дізнаються.

"Я думаю, що з часом ви дізнаєтеся все про моє особисте життя, але поки мені хочеться його берегти і кайфувати від нього самій", — додала співачка.