Плітки
Подобається

НЕМАЄ СЛІВ..: Причиною розлучення Питта та Джолі насправді став інцест.

07/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
НЕМАЄ СЛІВ..: Причиною розлучення Питта та Джолі насправді став інцест.

У ЗМІ З'ЯВИЛАСЯ НОВА ВЕРСІЯ ПРИЧИНИ РОЗЛУЧЕННЯ ДЖОЛІ І ПІТТА


До цього моменту світові ЗМІ назвали не одну передбачувану причину розлучення колишньої найкрасивішої пари Голлівуду – Бранджеліна, — Корупція Стар

Популярне: Неймовірне перевтілення: Марія Яремчук кардинально змінила зовнішність (ФОТО)

Офіційна версія, що виходила від Анджеліни Джолі, яка нещодавно практично взяла свої слова назад) – її чоловік Бред Пітт був поганим батьком, схильним до насильства. За словами актриси, її чоловік зловживав спиртним і забороненими препаратами, і одного разу непробачно розпустив в такому стані руки, вдаривши їх прийомного сина. 

Неофіційна причина розлучення — численні зради Пітта.

Між тим журналісти не зупиняються на досягнутому і продовжує копати, в спробі знайти і показати всьому світові "брудну білизну" Бранджеліна. І ось про черговий "знахідку" повідомляє Radar Online. Його версія, що походить від Ієна Галперина, що працює зараз над документальним фільмом, присвяченим розлучення зірок Голлівуду, досить екзотична.

1491483299_angelina-jolie-5

"Згідно Ієну", ще однією з причин розставання Пітта і Джолі стали надмірно близькі і явно нездорові відносини Енджі з братом Джеймсом Хейвеном. З тим самим братом, відвертий знімок поцілунку актриси з яким після церемонії вручення премії "Оскар" в 2000 році довго не давав спокою репортерам, і викликав хвилю брудних пліток про інцест.