Новини про зірок
Подобається

Неймовірне перевтілення: Марія Яремчук кардинально змінила зовнішність (ФОТО)

06/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Неймовірне перевтілення: Марія Яремчук кардинально змінила зовнішність (ФОТО)

Переродження: Марія Яремчук кардинально змінила імідж 

Українська співачка Марія Яремчук почала новий етап своєї музичної кар'єри, — Корупція Стар

Популярне: Про це всі говорять!!! Те, що Вакарчук сказав про теракт в Пітері приголомшило всю країну

Вчора артистка презентувала трек «Ти в мені є», здивувавши незвичайним для неї звучанням, а вже сьогодні порадувала прем'єрою другої спільної відеороботи з відомим режисером Аланом Бадоєвим.
 


– Для мене ця робота з Марією стала справжнім відкриттям нового Артиста. Все в кліпі створено навколо її харизми, унікальною пластики і по-справжньому гарної пісні. На мій погляд, так має звучати нова популярна українська музика, – прокоментував режисер.

Сюжет, що розгортається в кліпі, нагадує сакральний ритуал, що гармонійно поєднується з палкою і сильною натурою виконавиці. Марія постає в образі дівчини, що народжується із землі. Потім її запліднює вода. В кінці відео героїня народжує дельфіна.
Зйомки проходили на унікальному пляжі індонезійського острова Балі, і сама природа дарувала творчій команді чудові знахідки: чорний пісок, тропічні пейзажі, незабутні світанки. Протягом двох знімальних днів Маша «не економила» себе і свої емоції. За задумом режисера співачка танцювала на піску, який просідав під ногами, пірнала в бруд, боролася з хвилями.

M_Yaremchuk_Ty_v_meni_e (1) M_Yaremchuk_Ty_v_meni_e (8)