Новини про зірок
Подобається

Лайма Вайкуле перенесла концерт через викаблучки з тренером

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
Лайма Вайкуле перенесла концерт через викаблучки з тренером

Артистка поділилася із Осадчою деталями інциденту.

Співачка Лайма Вайкуле, яка була змушена перенести київський концерт через травму пройшла тяжкий шлях реабілітації йдеться в "Світському житті", — Корупція Стар

Популярне: ОЦЕ ВТНУЛА: Зірка серіалу "Друзі" роздяглась і шокувала всіх своїм оголеним тілом! ЯКИЙ СЕКРЕТ КРИВСЯ ПІД ОДЯГОМ?(ФОТО)

У зв'язку з перенесеною операцією дата її столичного концерту змістилася. Вийшло так, що у Києві Лайма виступала напередодні свого 63-річчя.

Зірка розповіла Катерині Осадчій, як саме трапилось нещастя.

За словами виконавиці прикрий випадок на відпочинку став першою екстремальною розвагою, коли вона не подумала про відповідальність перед чисельною командою.

"Ось я завжди про це пам'ятала, але цього разу вирішила: там був такий гарний хлопець. Я вирішила викаблучитися перед тренером. Ось я викаблучилася, але концерт відмінили", — зазначила вона.

Після цього випадку співачці зробили операцію, після котрої на неї чекав болісний та тривалий період реабілітації.

На власному концерті із популярним балетом Freedom  артистка була змушена відмовитись від активних танців, а також – від підборів.

Нагадаємо,через перенесену травму Лайма Вайкуле зробила значні зміни у власному графіку. Артистка була змушена відмовитися не лише від концерту у Києві у заявлену дату, а й змістити усі виступи лютого.