Новини про зірок
Подобається

ОЦЕ ВТНУЛА: Зірка серіалу «Друзі» роздяглась і шокувала всіх своїм оголеним тілом! ЯКИЙ СЕКРЕТ КРИВСЯ ПІД ОДЯГОМ?(ФОТО)

02/04/2017     Автор: Ігор Нагорний
ОЦЕ ВТНУЛА: Зірка серіалу «Друзі» роздяглась і шокувала всіх своїм оголеним тілом! ЯКИЙ СЕКРЕТ КРИВСЯ ПІД ОДЯГОМ?(ФОТО)

Нещодавно однією з найпривабливіших жінок в світі, Дженніфер Еністон, виповнилося 48, але, виглядає вона карколомно. Судячи з нових знімкам, зробленим на пляжі, Еністон знаходиться у відмінній фізичній формі.
Більш того, в ЗМІ з'явилися чутки, що одружені вже більше півтора років Дженніфер і Джастін чекають появи на світ малюка, передає Корупція Стар

Популярне: НЕВЖЕ ЗРАДНИК: Михайло Хома (DZIDZO) був затриманий українськими прикордонниками(ФОТО)


Подейкують, що Еністон і її чоловікові довелося вдатися до екстракорпорального запліднення.

«Джен давно мріяла на кілька днів вирватися з Лос-Анджелеса, щоб відпочити від шаленого ритму. Вона зняла простору віллу на узбережжі, куди запросила свою близьку подругу Кортні Кокс і її бойфренда Джоні Макдэйда», — розповідають офіційні представники актриси.

Незважаючи на чутки про проблеми у відносинах Джен і актора Джастіна Теру, на свіжих фотографіях пара виглядає счасливой.
Під час прем'єри фільму «Новорічний корпоратив» за участю Дженніфер Еністон папараці помітили, що актриса підозріло часто прикладала руки до живота.
Представники голлівудської діви відмовилися від коментарів.
У липні минулого року, коли жовта преса вкотре повідомила про фейкової вагітність актриси, Джен написала ціле есе, в якому висловила свою думку щодо ролі жінки в суспільстві: «У якийсь момент громадськість змусила мене утвердитися в думці, що положення самотньої жінки — щось ганебне. Так само як і статус розведеної або бездітною. Чому ми дивимося на жінок тільки через цей фільтр? Чому, врешті-решт, ми повинні все це вислуховувати?»
Втім, зі слів Еністон можна зробити один простий висновок: а яка, власне, різниця вагітна вона чи ні? Ось народить дитину, тоді й побачимо… Ми перш за все цінуємо цю красуню за неабиякий акторський талант.

2 3 4 5 6 7