Новини про зірок
Подобається

Єва Мендес презентувала нову колекцію Eva Mendes Collection (ФОТО)

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Єва Мендес презентувала нову колекцію Eva Mendes Collection (ФОТО)

Відома американська актриса Єва Мендес після тривалої перерви повернулася до публічної життя, представивши нову колекцію жіночого одягу в рамках співпраці з брендом New York & Company.

43-річна голлівудська зірка, яка не з'являлася на публіці протягом останніх шести місяців, уникаючи спілкування з пресою, відвідала презентацію свій весняно-літньої колекції Eva Mendes Collection в Майамі, а також представила рекламну фотосесію нових модних творінь.


На рекламних знімках Мендес позувала в образах з нової колекції і показала головні тренди весняного гардероба, включаючи яскраві тропічні принти і жіночні силуети.

Популярне: Вагітна Ольга Фреймут поділилася жіночими секретами


Колекція актриси, виконана в її фірмовому жіночному та елегантному стилі, включила в себе не тільки жіночий одяг, а й взуття, сумки та аксесуари, вартість яких варіюється від 40 до 130 доларів.


"Для мене було важливо, щоб моя нова весняна колекція включала в себе речі для всіх – для жінок різних розмірів і з різним стилем. Я сподіваюся, що моя колекція дозволить жінкам знайти саме той образ, про який вони мріяли – наряд, який буде відмінно сидіти на їх фігурі і відображати їх власний стиль", – говорить вона.