Новини про зірок
Подобається

Вагітна Ольга Фреймут поділилася жіночими секретами

22/03/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Ольга Фреймут поділилася жіночими секретами

А донька ведучої Злата навчить героїв сучасних танців.

Щовівторка о 22:00 в проекті "На ножах-2" на "1 + 1" телеведуча Ольга Фреймут, яка готується втретє стати мамою, і ресторатор Діма Борисов рятують ресторани від краху і допомагають їх колективам вирішити конфлікти між собою, передає Корупція. Стар

Так, сьогодні телеглядачі побачать одну з найбільш зворушливих історій сімейних рестораторів за все випуски реаліті. Героями випуску стала молода інтернаціональна сім'я з міста Черняхів Житомирської області, для якої успіх закладу — питання не тільки мрії всього життя, а й поваги інших жителів міста.

Хамед приїхав в Україну з Іраку вчитися, щоб виправдати надії батька і стати лікарем. Однак, зустрівши Катерину, він зрадив мрії своїх близьких, кинув навчання, а батьківські гроші вклав у відкриття ресторану. Незабаром батька Хамеда не стало, проте ні він, ні інші родичі в Іраку так і не дізналися про вчинок чоловіка.

"Я жалкую, що не сказав своєму батькові. Він до останньої хвилини вважав, що я лікар. Родичі мої теж нічого не знають", — зізнається Хамед, якого вже шість років не покидає відчуття провини.

aee56dc83dc862e1b292e3c4988cfc9a

Команда проекту "На ножах-2" спробує допомогти Хамед і влаштувати йому зустріч з сестрою, яку спеціально запросили в Україну. Але чи зможе він зізнатися в скоєному і все розповісти, дивлячись в очі рідній сестрі?

Хамед і його дружина-українка Катерина вибрали незвичайне місце для свого закладу — ресторан "Гудзон" розташувався в самому "серці" Черняхова, в Будинку культури.

Незважаючи на творчу атмосферу місця розташування, заклад отримав славу "злачного місця" через недоброчесних відвідувачів. Так "Гудзон" опинився на межі краху, в колективі почастішали сварки, а в родині рестораторів стався розкол.

Катя вважає, що її чоловік не здатний приймати рішення, не дивлячись на те, що вона не вислуховує його думки, а Хамед відчуває себе самотнім, навіть коли дружина поруч.

Ольга Фреймут спробує розібратися в ситуації і знайти шлях до порозуміння між подружжям. Телеведуча поділиться жіночими секретами і власною мудрістю з Катериною про те, як потрібно надихати чоловіка на нові звершення і розподіляти зони відповідальності в родині. Але чи зможе дівчина визнати свої помилки і відродити втрачене сімейне щастя, дивіться вже сьогодні ввечері.

У сьогоднішньому випуску Діма Борисов вперше поділиться докладними рецептами вишуканих страв, здатних здивувати навіть найдосвідченіших гурманів і розповість нові секрети від шеф-кухаря, які стануть в нагоді телеглядачам. Найуспішніший ресторатор України покаже, як потрібно вибирати м'ясо для різних страв, і поділиться принципами приготування овочів.

bba51cbdd00684d0a9fe12dfb17e082d

Окремим подарунком героям програми стане урок з сучасних танців від дочки Ольги Фреймут Злати, яка спеціально приїхала до відкриття оновленого ресторану "Гудзон" в місто Черняхів.

Крім того, вперше в реаліті "На ножах-2" дизайнери Олександр і Володимир Юдін проведуть власний майстер-клас з оформлення простору і покажуть, як "додати фарб" в повсякденний інтер'єр.

Завдання повернути "Гудзону" довіру жителів міста стала однією з найскладніших для команди "На ножах-2" у другому сезоні.

За умовами проекту, у дизайнерів братів Юдіних було всього 36 годин, щоб перетворити недоглянутий ресторан в модне і сучасне місце, а Ольга Фреймут і Діма Борисов — 5 днів, щоб допомогти колективу налагодити відносини між собою, розробити концепцію закладу і навчити героїв програми мистецтву ресторанного справи.

На відкриття оновленого "Гудзона" прийшли сотні людей і мер міста, щоб подивитися, як впоралася команда і колектив ресторану з цим завданням.

Чи вистачить сміливості Хамед, щоб відкрити свою таємницю сестрі, чи зможе "Гудзон" повернути довіру жителів міста і які жіночі секрети розкрила Ольга Фреймут Катерині, — все це телеглядачі побачать вже сьогодні о 22.00 в новому випуску "На ножах-2" на "1 +1 ".