Новини про зірок
Подобається

«Це огидно»! Хіт продажів в США: костюм Кардашьян з кляпом у роті (ФОТО)

16/10/2016     Автор: Катерина Гук
«Це огидно»! Хіт продажів в США: костюм Кардашьян з кляпом у роті (ФОТО)


Юзери не оцінили почуття гумору власників інтернет-магазину.

Поки зірка реаліті-шоу Кім Кардашян намагається розібратися з таблоїдом, який звинуватив її в "інсценуванні пограбування свого", у неї з'явився ще один привід для обурення, передає Корупція.Стар


Так, американський інтернет-магазин Costumeish, який торгує костюмами, придумав оригінальний наряд на Хеллоуїн. На сайті виставлено наряд з назвою "жертва пограбування", натякаючи на недавній інцидент з Кім.

1476368170_kardashyan
На фото зображена жінка в окулярах, халаті, з зав'язаними руками та кляпом у роті, а на її пальці красується чимале кільце з діамантом. Коштує такий костюм 70 доларів. Однак юзери не оцінили почуття гумору власників магазину. Незважаючи на те, що у Кардашян багато не тільки фанатів, але і ненависників, однак і ті підтримали світську левицю. 


"Це найогидніша річ яку я коли-небудь бачив. Як ви посміли виставити на посміховисько таку жахливу річ", — пишуть одні. "Я не прихильник Кім Кардашян, але це огидно. Це зовсім не смішно. Ситуація, яка сталася з Кім, не повинна бути жартом ні для кого. Тільки тому, що вона знайома не означає, що вона не людина", — обурюються інші.


Подейкують, що після хвилі негативних відгуків з сайту прибрали костюм "жертви пограбування". 

Нагадаємо, 3 жовтня невідомі увірвалися в номер Кім Кардашян в Парижі і пограбували її. Саму зірку зв'язали і кинули в ванну.