Плітки
Подобається

На «Х фактор» повертається Ігор Кондратюк (ФОТО)

01/10/2016     Автор: Катерина Гук
На «Х фактор» повертається Ігор Кондратюк (ФОТО)

На кастинг шоу "Х фактор 7" у шостому випуску прийде Ігор Кондратюк.

Суддівська четвірка – Костянтин Меладзе, Андрій Данилко, Юлія Саніна і Антон Савлепов – будуть в замішанні. Невже він займе місце когось із них, передає Корупція.Стар

У шостому випуску підкорювати сцену "Х фактор 7" приїде хор дівчат з… килимом. Чому з килимом, вони розкажуть самі, але у них благородна місія – просувати себе, щоб зібрати гроші на лікування хворої дитини керівниці групи. 

knopka

Продемонструє свій талант на кастинг вокального проекту і гітарист групи "Океан Ельзи". Принаймні, він себе так називає. Насправді, молодий чоловік просто налаштовує гітари для групи, але хоче так само стояти на великій сцені перед публікою. 

qe0ycrj3me0
25-річна Алла Івашина з міста Калуш з ностальгією буде розглядати все, що відбувається за лаштунками шоу "Х фактор 7 сезон", адже три роки тому вона вже була тут, але тоді судді не дали їй шанс потрапити в прямі ефіри проекту. 

ivashina_-3
Також у шостому випуску вокального талант-шоу ти дізнаєшся, кому судді порадять ніколи більше не співати, а хто так вразить Юлію Саніну, що вона натисне на "Золоту кнопку".