Новини про зірок
Подобається

Ексклюзив: стало відомо хто стане ведучою Євробачення 2017 (ФОТО)

01/10/2016     Автор: admin
Ексклюзив: стало відомо хто стане ведучою Євробачення 2017 (ФОТО)

Українська співачка і актриса кримськотатарського походження Джамала перемогла на конкурсі Євробачення 2016", передає Корупція.Стар

Нещодавно стало відомо, що конкурс відбудеться в Києві. А ось претендентки на роль ведучої:

Маша Єфросиніна – українська ведуча, досвід роботи якої на телебаченні просто вражає. Десятки успішних проектів, серед яких – "Фабрика зірок", "ШоумаSтгоуон", "Мрії здійснюються", Відверто з Машею Єфросиніною" і багато-багато інших.

Катерина Осадча – українська журналістка і беззмінна ведуча програми "Світське життя". Катя не боїться поставити людині незручне запитання, а коли необхідно взяти ексклюзив навіть у важкодоступної західної зірки. У телеведучої правило: бачу мету – не бачу перешкод.

Ольга Фреймут – телеведуча, письменниця, журналістка і модель. Ольга є ведучою одного з найуспішніших проектів українського телебачення – "Ревізор" ("Новий канал"), а пізніше "Інспетор Фреймут", ("1+1") де вона перевіряє якість закладів сфери обслуговування України.

Регіна Тодоренко – популярна телеведуча, співачка, композиторка та авторка пісень. Найбільш відома з телепередачі "Орел і решка". Глядачі люблять Регіну заа її безпосередність, прекрасне почуття гумору і вміння завжди знаходити вихід з будь-якої ситуації.

Поліна Логунова – телеведуча, яка знайома українським глядачам за такими проектами, як "Великий футбол" (телеканал "Україна"), "Пробуддісь" ("НЛО TV"), "ПОП-конвеєр" (М1) і багатьох інших. У 2014 році телеведуча прикрасила обкладинку XXL, а в 2016 – Playboy. Також дівчину нагородили кількома престижними нагородами, серед яких звання "Завидна наречена року".

Тетяна Терехова – голос цієї теле- і радіоведучої всі шанувальники "Євробачення" чують вже протягом 6 років – саме стільки разів Тетяна разом зі своїм партнером Тимуром Мірошниченком представляла конкурс в прямому ефірі на UA: Перший. Крім роботи коментатором "Євробачення", Тетяна також встигає знімати документальні фільми про залаштунки конкурсу.

Альона Вінницька – автор і виконавиця пісень в стилі поп-рок, одна з перших учасниць жіночої поп-групи "ВІА Гра". Також артистка успішно пробує себе в ролі ведучої шоу "Зірковий шлях" на каналі "Україна", яку веде разом з Олександром Скічко.

Сніжана Єгорова – українська актриса і телеведуча. Серед її проектів – "Підйом", "Народна зірка", "Герої і коханці" та багато інших. Крім того, Сніжана успішно поєднує кар'єру і материнство – у телеведучої п'ятеро дітей.

Оксана Марченко – телеведуча і журналіст. Знайома глядачам за такими проектами: "Імена", "Шоу Оксани Марченко", "Україна має талант", "Х-фактор"… У 2011 отримала престижну премію від журналу "VIVA!" – "Найкрасивіша жінка України".

Анастасія Даугуле – ведуча захопилася телебаченням ще коли була студенткою. Їй сподобалося й дівчина грунтовно проникла в телевізійну кухню. На даний момент пройшла шлях від спеціального кореспондента до ведучої музично-розважального проекту "Місце зустрічі" на телеканалі "Інтер".