Новини про зірок
Подобається

Зі співачкою Наталі трапилася істерика через передбачення екстрасенса (фото)

30/09/2016     Автор: admin
Зі співачкою Наталі трапилася істерика через передбачення екстрасенса (фото)

Співачка вберегла сина від біди

Співачка Наталі взяла участь у програмі "Битва екстрасенсів" і завдяки цьому вберегла сина від біди. Коли передбачення ясновидиці почало збуватися, у артистки почалася істерика, повідомляє Корупція.Стар

Одна з провісниць справила на Наталі особливо сильне враження. "Її звали Вікторія, – розповіла співачка. – Вона мені сказала, що у моєї другої дитини є червоний велосипед. І попросила: "Ні в якому разі не підпускайте сина до нього, інакше може статися трагедія". Я лише усміхнулася у відповідь – ніякого червоного велосипеда у нас не було. Купувати велосипед ми не збиралися, і вже тим більше червоний".

natali-volodya_1

Зйомки тривали майже 12 годин. Зірка так втомилася, що насилу добралася до будинку. А там з'ясувалося, її батько привіз онукові червоний велосипед. "Що зі мною сталося в той момент, важко описати словами. У мене була істерика, – цитує Наталі Sobesednik.ru. – Я дуже спокійна за життя людина, а тут просто буря емоцій. Перша думка, яка у мене виникла, взяти і з восьмого поверху його просто скинути. Як ця Вікторія могла знати про велосипед? Про нього навіть я не знала: під час зйомок у нас забрали телефони. І чому тато купив саме червоний велосипед? Адже існує мільйон кольорів… Але він був реально яскраво-червоного кольору, як пожежна машина".

Артистка розповіла чоловікові про пророцтво, а потім забрала подарунок на звалище. Наталі впевнена, що зробила правильний вчинок.