Новини про зірок
Подобається

Поки дружини немає: Микита Джигурда порозважався у лазні з Оленою Леніною (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)

22/09/2016     Автор: Катерина Гук
Поки дружини немає: Микита Джигурда порозважався у лазні з Оленою Леніною (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)


Останнім часом епатажні знаменитості проводять багато часу разом.

Актор Микита Джигурда і письменниця Олена Леніна є найбільш епатажними персонами російського шоу-бізнесу, передає Корупція.Стар

Не дивно, що вони останнім часом дуже подружилися. Днями Микита виклав знімок з новосілля в будинку Олени. Артист обіймав подругу, присвятив їй короткий віршик, в якому, надиво, обійшовся без нецензурної лексики.

e0cdccd8f4cde91d45cea6f57aecf113 4a52ef289ee2a91d8542f5059c1ff481

Після цього зірки і далі веселяться в одній компанії. Як з'ясувало видання Kp.ru, Джигурда і Леніна вирушили відпочити в одну з найдорожчих лазень Підмосков'я.

Як тільки журналісти наблизилися до зірок, Микита спробував відігнати їх «фірмовим» риком. Все ж папараці вдалося помітити, що Джигурда поводився дуже зухвало, як для одруженого чоловіка. Зокрема, в вітальні він впав в ноги своєї супутниці і кричав їй: «Моя».

Поки що дружина артиста, Марина Анісімова, знаходиться у Франції разом з двома дітьми. Фігуристка нечасто приїжджає в Росію, так що її благовірний може проводити свій час, як йому захочеться, і не боятися «домашніх» скандалів.

Крім того, раніше Микита Джигурда присвятив вірш Олені Леніній, заявивши, що вона з ним «божественно ніжна».

Також артист нарешті збрив довгу бороду, яка почала сивіти і дуже його старила. Результат перевершив очікування: з'ясувалося, що 53-річний Джигурда без бороди виглядає на 30 років. Шанувальники не впізнали ексцентричного артиста.