Новини про зірок
Подобається

Тренер шоу «Зважені та щасливі» вперше показав країні сина-першокласника (ФОТО)

04/09/2016     Автор: Яна Романська
Тренер шоу «Зважені та щасливі» вперше показав країні сина-першокласника (ФОТО)

В'ячеслав Узелков та його дружина відвели сина Роберта в перший клас.

У подружжя Узєлкова був невеликий привід понервувати, адже 1 вересня їх син Роберт пішов в перший клас фізико-математичної гімназії у місті Вінниця, де живе сім'я, передає Корупція.Стар

«Ми зі Славочклю хвилювалися більше, ніж Роберт. Адже це новий дорослий етап в його житті. А синочок нам сказав, що хоче йти в школу, він був щасливий на лінійці. Для нас, як батьків, — це найголовніше», — коментує дружина спортсмена Марина Боржемская-Узєлкова.

«Я, напевно, останній раз відчував такі емоції, коли забирав Роберта з пологового будинку, коли перший раз його побачив. Неймовірно!»- зазначив В'ячеслав.

На шкільну лінійку сім'я прийшла в повному складі. Сестра Роберта Олівія також проводжала брата в школу на руках у тата.

До слова, вчора стартував шостий сезон шоу «Зважені та щасливі». Головною ідеєю проекту в цьому році є протистояння чоловіків і жінок. Чоловічу команду тренує В'ячеслав Узелков, а жіночу — його дружина і фітнес-тренер Марина Боржемская-Узєлкова. Ведучою проекту і підтримкою для учасників стала Яна Соломко.

w460-34-1