Новини про зірок
Подобається

Кім Кардаш’ян вкотре вдалося здивувати своїми формами (фото)

22/08/2016     Автор: admin
Кім Кардаш’ян вкотре вдалося здивувати своїми формами (фото)

Кім Кардаш'ян відпочиває у Мексиці з друзями та дітьми

Зірка не упускає можливості прогулятися пляжем у купальнику перед папарацї і продемонструвати свою апетитну фігуру. Цього разу Кім вийшла у білосніжному бікіні у компанії друзів, повідомляє Корупція.Стар

З зіркою реалті-шоу були і її маленькі діти: син Сеінт та донька Норт.

До речі, нещодавно одна з подруг Кім дуже схожа на неї, одягнула подібне бікіні, в якому була Кім напередодні і позувала перед папараці біля басейну. На фото жінки дійсно вражають схожістю.

Нагадаємо, у одному з інтерв'ю Кім розповідала, що сіла на дієту Аткінса і почала активно ходити у спортзал.

"Позитивно сприймати себе було завжди важливо мені, це впливає на всі аспекти мого життя: мою роботу, стосунки з чоловіком і на мене, як на матір. Після народження Норт, я нервувала з приводу того, чи зможу повернути гарну фігуру і тепер я знову почувюсь впененою, коли схудла. Я вирішила поставити цілі, я мотивована, але це було важко, це не просто повертати собі гарну фігуру", — сказала Кім.

Кім сподівається, що її історія допоможе всім жінкам, в тому числі і її доньці

"Коли Норт подорослішає, вона почне більш обережно ставитися до себе і свого тіла. Її ставлення до себе таке ж, як у мене, тому я відповідальна, за те, що вона розуміє, позитивне ставлення до власного тіла залежить від здорової самооцінки", — додає зірка реаліті-шоу.

717585_1_w_570 717585_3_w_1000 717585_5_w_1000 717585_8_w_1000 717585_12_w_1000