Плітки
Подобається

Колишня дружина Марата Башарова Катерина Архарова розкрила таємницю особистого життя (ФОТО)

19/08/2016     Автор: admin
Колишня дружина Марата Башарова Катерина Архарова розкрила таємницю особистого життя (ФОТО)

Катерина Архарова порадувала шанувальників чудовими новинами. 

Виявляється, актриса вже деякий час не одна. Про свого нового обранця вона не поширюється, однак, дала зрозуміти підписникам про його існування, передає Корупція.Стар

Багато шанувальників Катерини були впевнені, що артистка ніяк не може відновитися після невдалого шлюбу з Маратом Башаровим, з яким вона розлучилася в минулому році. 

Архарова поспішила запевнити фанатів, що в її особистому житті все прекрасно і хвилюватися ні про що не варто. Днями в мікроблозі зірки з'явився цікавий запис про чарівну силу домашньої квітки актриси «Жіноче щастя». 

496x323_0xd42ee429_13032352941401806230

Рослина, зі слів Катерини, здатна допомогти самотнім знайти своє щастя і знайти вірного супутника життя, а також закріпити вже існуючі відносини. «Правда, сама по собі ця рослина ніяких чудес не здійснює. Щоб воно стало чарівним, необхідно ретельно і з любов'ю за ним доглядати. Тільки в дбайливих руках спатифиллум розквітне. А вже якщо на ньому з'явився квітка: найзаповітніше бажання обов'язково збудеться!» — розповіла вона. 

Один з її підписників поцікавився про те, веліла вона собі зустріч з нареченим? На що Архарова зізналася, що «з цим у неї все в порядку».