Новини про зірок
Подобається

Помер відомий КВНщик Лютіков Олексій (ВІДЕО)

11/08/2016     Автор: Катерина Гук
Помер відомий КВНщик Лютіков Олексій (ВІДЕО)

У Єкатеринбурзі було виявлено тіло генерального директора "Уральських пельменів". 

Він змінив на цій посаді свого колегу Сергія Натієвського, який незадовго до трагедії звернувся до суду з приводу свого незаконного звільнення, передає Корупція.Стар

Незадовго до загибелі директора "Уральських пельменів" Олексія Лютікова у колективі відбувся корпоративний конфлікт. Колишній керівник цього колективу Сергій Нетиевский подав в суд Свердловської області позовну заяву проти ТОВ "Творче об'єднання "Уральські пельмені". 

1470861651_23988504
Нетієвський був директором цього відомого підприємства до жовтня 2015 року. Однак незабаром постало питання про недостатню фінансову прозорість бізнесу, який приносив набагато більший дохід, ніж думали рядові члени команди. Колишні учасники "КВН" заявили Натієвському про недовіру, і на його посаду був обраний інший учасник команди — Сергій Ісаєв.

Натієвський звернувся до суду і вимагав скасувати підсумки загальних зборів співвласників підприємства, у зв'язку з тим, що він не був повідомлений належним чином про це. Цей позов не був задоволений, через відсутність доказів. Але Ісаєву довелося залишити посаду керівника. 

1470861807_508081_main

Незабаром генеральним директором підприємства "Уральські пельмені" став менеджер телевізійного шоу "Камеді Клаб" Олексій Лютіков. В колективі тривали розбіжності, які в основному стосувалися гонорарів учасників шоу. У часи Нетієвського його зарплата була значно вище, ніж у його колег. Лютіков Олексій ніколи не звертав на це особливої уваги.