Новини про зірок
Подобається

Відомий український співак з дівчиною потрапив під обстріл

08/08/2016     Автор: Катерина Гук
Відомий український співак з дівчиною потрапив під обстріл

Український співак разом зі своєю дівчиною вирушили в Крим провідати родичів, однак поїздка ледь не обернулася трагедією, коли вони потрапили в перестрілку. Про це він написав у Facebook.

Вадим Олійник зі своєю дівчиною вирішили з'їздити в Крим до родичів, проте поїздка обернулася труднощами на КПВВ "Каланчак", передає Корупція.Стар

"Прибули на український кордон в 4 ранку, відстояли чергу і підійшли до блокпосту АР Крим. Спочатку був помічений в повітрі російський вертоліт Мі-8, потім солдати в окопах, і, на додачу, бидло, якому я зробив зауваження за образу моєї дівчини. Ми стояли в нейтральній зоні, нікого не пропускали", – написав Олійник.

Він зазначив, що прийняли з дівчиною рішення повернутися в Херсон, однак через деякий час знову спробували проскочити на півострів.

94249549_01

"Ми досить швидко пройшли український КП, перейшли нейтральну територію. До бажаного Криму залишилося якихось 500 метрів. Єдине, що мене бентежило, було підозріло тихо… Підійшли до буди, де перевіряли паспорти, зайшли всередину і тут почалася стрілянина… Ми впали на підлогу, притулилися одна до одної. По рації чули, як говорили, що когось поранили. Було страшно, серце калатало. Сиділи 2 години і тут у нас взяли паспорти і пропустили на територію Криму", – повідав історію Олійник.