Новини про зірок
Подобається

Девід і Вікторія Бекхеми відсвяткували сімнадцяту річницю одруження (фото)

04/07/2016     Автор: Ігор Нагорний
Девід і Вікторія Бекхеми відсвяткували сімнадцяту річницю одруження (фото)

Пара відсвяткувала річницю одруження. Бекхеми в шлюбі вже цілих 17 років. Їхнє весілля відбулося в ірландському замку Латтрелстоун. Зараз Бекхеми виховують трьох синів і дочку, передає Корупція.Стар

На річницю Девід та Вікторія вирішили опублікувавши фото з весілля, тим самим привітавши один одного зі святом. Також подружжя додало під знімком зворушливий коментар. 

"Зараз я по справжньому відчуваю себе надзвичайно бажаною, коханою та потрібною, а також по-справжньому благословленою мати такого чоловіка. Він є моїм найкращим другом, моєю єдиною, шаленою любов`ю. Девід направду є найкращим чоловіком у світі, який надихає мене кожен день. Вітаю тебе з нашою річницею весілля, найкращий чоловік і татусь на весь білий світ" — Вікторія. 

Останнім часом про зіркову пару "гуляло" багато пліток. Їм приписували скандали, сварки, доходило навіть до "розлучення". Виникає питання чому ж тоді досі не нічого з вищепереліченого не відбулося. Судячи по коментарях і привітаннях Бекхемів – про це й мови не було. А щодо сімейних сварок, так у кого їх немає? 

Слідом за дружиною і Девід скористався нагодою написати вітання для неї: 

owLU6bKBPCU WyiQbGfSa4w

"Вав, вже 17 років! Мені неймовірно пощастило коли я зустрів тебе, мою рідну душу, людину яка має таку ж енергетику і такі ж погляди на світ, як і у мене. У нас четверо пречудових дітей, і я не міг навіть і мріяти про таку матір для них. З річницею люба, я тебе кохаю" — Девід.