Новини про зірок
Подобається

Тіна Канделакі таємно вийшла заміж

13/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Тіна Канделакі таємно вийшла заміж

Особисте життя найвідомішої телеведучої країни Тіни Канделакі в останні роки перебувало під грифом суворої секретності. Воно і зрозуміло — попередній її шлюб розпався після найгучнішого скандалу. Майже 10 років Канделакі ретельно приховувала свого нового обранця натякая на його існування в рідкісних інтерв'ю.

У Instagram 40-річної знаменитості також традиційно публікуються лише фото ділових зустрічей і регулярних тренувань у спортзалі, пише ELLE, передає Корупція.Стар 

Однак події вчорашнього вечора в корені змінили ситуацію.

Після тріумфальної нічиєю між збірними Росії і Англії на Євро-2016 телеведуча написала у себе в Твіттері: «Чоловік в екстазі! Я теж! Сусід, рідний, не підвів!».

Реакція підписників зірки була блискавичною: шанувальники вітали Тіну з радісною подією і ворожили між собою, коли встигла відбутися весілля Канделакі і хто, власне, став новим обранцем телеведучої?

Чутки про те, що у Тіни Канделакі роман з 29-річним Василем Бровко, співробітником держкорпорації «Ростех» і одним із засновників центру стратегічних комунікацій «Апостол», з'явилися досить давно. Неодноразово шанувальники обговорювали між собою про кільце, яке в якийсь момент несподівано з'явилося на численних селфі телеведучої. Однак лише один єдиний твіт розставив все на свої місця — виявляється, Тіна вже давно заміжня і щаслива в шлюбі з чоловіком, який на десять років молодший за неї.