Плітки
Подобається

Волочкова шокує Україну своїм шпагатом на «Євробаченні-2017»

29/05/2016     Автор: admin
Волочкова шокує Україну своїм шпагатом на «Євробаченні-2017»

волочковааа

Екс балерина Анастасія Волочкова серйозно задумується над тим, щоб приїхати в Україну на "Євробачення-2017". А так як співати вона не вміє, то шокуватиме суддів своїм супер-шпагатом.

"Я була б як Женя Плющенко в номері Діми Білана", — розповіла репортерам Анастасія. Трохи пізніше стало відомо, що ця ідея відвідала балерину під час перегляду фіналу "Євробачення" цього року, повідомляє "7 днів".

Волочкова, правда, зізналася, що в образі співачки буде відчувати себе не зовсім комфортно. Тому пропонує свою кандидатуру для підтримки учасника, який буде виступати від Росії в наступному році.

Щоб не втрачати форму і не витрачати час на дорогу балерина обладнала вдома спеціальний зал для тренувань. Сама артистка, не соромлячись, називає цю частину будинку не інакше, як "Великий театр Анастасії Волочкової". Саме там і проходять щоденні тригодинні тренування біля верстата відомої балерини.

Анастасія Волочкова — російська балерина, танцівниця і громадський діяч. Заслужена артистка Росії (2002), народна артистка Карачаєво-Черкесії (2006) і народна артистка Північної Осетії-Аланії (2007) . Лауреат Міжнародного конкурсу імені Сержа Лифаря, володарка призу "Benois de la Danse" (2002) і "Золотий лев" (2009).