Новини про зірок
Подобається

Бред Пітт і Анджеліна Джолі залишилися без даху над головою (ФОТО)

06/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Бред Пітт і Анджеліна Джолі залишилися без даху над головою (ФОТО)

brad

Сім'я Бреда Пітта і Анджеліни Джолі переживає нове випробування. Не так давно знаменитості вирішили залишити своє життя в США і на деякий час перебратися на ПМП до Великобританії. Не встигла нога Джолі-Пітта ступити на нову землю, як практично відразу ж вони зіткнулися з непередбаченою проблемою, передає Корупція.Стар

Місяць тому Бред, Анджеліна і їх шестеро дітей переїхали в орендований особняк в Лондоні, в якому все і трапилось. Як повідомили зарубіжні ЗМІ, в старовинному будинку, який підібрала собі для проживання голлівудська пара, прорвало каналізацію. В результаті дороге житло виявилося просто-напросто затопленим стічними водами.

"Анджеліна була шокована тим, що сталося. Будинок сильно постраждав в результаті аварії – одна з ванних кімнат виявилася затоплена, не кажучи вже про "аромат"!"- поділився один з очевидців. Зрозуміло, Джолі була в гніві, тому що зірка, яка заплатила місячну оренду, за найскромнішими підрахунками, в розмірі 10 тисяч фунтів, очікувала отримати будинок, придатний для проживання. В результаті ж вийшло навпаки.

Зараз Джолі з дітьми проживає в одному з готелів Лондона, поки бригада робітників працює над вирішенням цієї проблеми. До речі, Пітт на даний момент знаходиться не з сім'єю. Актор в найближчі півроку буде зайнятий на зйомках в продовженні фільму "Війна світів Z".

48767534