Зіркові скандали
Подобається

П’яний Джигурда влаштував дебош в московському кафе (Відео)

25/01/2016     Автор: admin
П’яний Джигурда влаштував дебош в московському кафе (Відео)

1453490524_1

Знаменитий актор, шоумен і епатажний чоловік фігуристки Марини Анісіної розгромив кафе в Москві. Микита Джигурда влаштував п'яний дебош у пивниці, передає Корупція.Стар
 
Епатажний і грізний Микита Джигурда вчинив безлад в одному із закладів у центрі столиці. По всій видимості шоумен прийшов в пивну на Мясницькій вулиці, щоб розслабитися, проте закінчився відпочинок артиста перевернутими столами і бійкою з охороною закладу.

П'яний дебош артиста в кафе очевидці встигли записати на камеру. Також гості закладу, які опинилися в пивній разом з Джигурдою, розповіли через що шоумен вчинив безлад. "Колоритний клієнт періодично" прикладався "до пляшки горілки, яка стояла перед ним, і в міру споживання алкоголю ставав все більш неадекватним і розв'язним, заважаючи іншим відвідувачам".
 
Гості закладу помітили, що в якийсь момент зоряний відвідувач почав поводитися неадекватно і попросили співробітників пивниої вгамувати його. Однак охорона кафе не тільки не вплинула на Джигурду, а навпаки лише розлютила його. Коли в черговий раз співробітники закладу підійшли до довговолосого артиста, той вчинив п'яний дебош.
 
Джигурда схопився з місця, перевернувши дерев'яний стіл, схопив пляшку горілки і кинув її в стіну. При цьому він з характерною хрипотою прокричав: "Я — Артист!" і доповнив цю вагому фразу матюками. Все закінчилося лише тоді, коли п'яного гостя вивели із закладу під руки. У самому барі підтвердили, що інцидент мав місце. А Микита Джигурда у свою чергу відмовився коментувати подію.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS