Зірка тижня
Подобається

Українка стала переможницею «Місіс світу — 2015» (Фото)

31/12/2015     Автор: admin
Українка стала переможницею «Місіс світу — 2015» (Фото)

5684a12fb6249_image3

те, що українки — найкрасивіші жінки в світі не чув тільки ледачий. Ще один доказ цього  — перемога 32-річної Олени Трибрат в конкурсі "Місіс світу-2015», передає  Корупція.Стар

Вона народилася в Молдові, але довгий час проживала в місті Ізмаїл. У красуні вже є два титули — в 2013 році вона стала "Міс Європи" і "Місіс Україна".

Найкрасивішу "міс" обрали у Китаї, в містечку Шеньчжень. Крім зовнішніх даних, конкурсанток ще й оцінювали за іншими критеріями. Наприклад, за  внеском, який ці розкішні жінки зробили в розвиток власної країни. Так, Олена є засновницею благодійного фонду "Україна за мир і любов в сім" ї ", який опікується дітетьми-сиротами, чиї батьки загинули в АТО.

5684a12fb6330_image1

Для своїх показів Олена вибрала сукні українських дизайнерів. "Дуже хочу створити образ нашої жінки з її внутрішньою красою. Образ жінки, яка знаходиться в повній гармонії з собою, світом і дарує тепло оточуючим людям. Адже саме нашим представницям прекрасної статі притаманні якості справжньої жінки. Ми — найкрасивіші, добрі, вміємо господарювати і бути прекрасними матерями. Для нас важливі сімейні цінності, традиції ", — запевняє переможниця.

5684a12fb62ba_image2

Елена ведет активный и здоровый образ жизни. Вот уже 13 лет, как она вегетарианка, занимается моржеванием, йогой, танцами, даосскими и энергетическими практиками, тантрой, а также пишет музыку и стихи, поетеса, увлекается живописью, играет на фортепиано и является дипломированным психологом.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS