«Сурогатні» діти відомих батьків (ФОТО)

19/12/2015     Автор: admin
«Сурогатні» діти відомих батьків (ФОТО)

Діти, народжені за допомогою сурогатної матері,  у світі знаменитостей уже нікого не дивують.  Багато зірок не приховують, що з різних причин вдавалися до послуг сурогатних матерів. Ми пропонуємо вам десять історій закордонних знаменитостей, які виховують дітей, народжених у такий спосіб.

1

Елтон Джон і його чоловік Девід Ферніш вирішили народити дитину після того, як відвідали Україну. Тут сер Елтон збирався усиновити ВІЛ-інфікованого хлопчика Льову з Макіївки, але не зміг це зробити. Подружжя звернулося до послуг сурогатної матері і через рік у них народився син Закарі Джексон Левон Ферніш-Джон. До речі, сер Елтон запевняє, що хлопчик схожий і на нього, і на Девіда.

2

Дизайнер Том Форд таким же способом став батьком не так давно. Сурогатна мати народила 51-річному Форду і його цивільному чоловікові, 64-річному Річарду Баклі, сина. До речі, Том і Річард живуть разом уже 25 років, а тепер у них є спільна дитина.

3

Співак Рікі Мартін не приховує свою нетрадиційну орієнтацію, а ось ім'я жінки, яка народила йому близнюків Маттео і Валентина, розсекречувати не хоче. За чутками, дітей народила двоюрідна сестра артиста. До речі, Мартін не раз заявляв, що збирається ще усиновити одного або навіть декількох дітей.

4

У шлюбі з Томом Крузом актриса Ніколь Кідман усиновила двох дітей. Вийшовши заміж за музиканта Кіта Урбана, сама народила дочку. Але завагітніти ще раз актрисі ніяк не вдавалося, тому подружжя вирішило вдатися до допомоги сурогатної матері. У 2010-му році у них народилася дочка Фейт, а Кідман в багатьох інтерв'ю дякувала жінці, за допомогою якої дівчинка з'явилася на світ.

5

Другого сина Шерон Стоун довгий час вважали прийомним. Але насправді він теж з'явився на світ за допомогою сурогатної матері, а згодом актриса просто усиновила свого рідного сина.

6

Пояснюючи, чому її дівчаток-близнят Маріон і Табіту народила сурогатна мати, актриса Сара Джессіка Паркер відповідає просто — мовляв, цей спосіб видався їй і її чоловікові "найуспішнішим". До речі, старшого сина актриса народила сама, і на трьох дітях Паркер, за її словами, зупинятися не збирається.

7

У Роберта де Ніро п'ятеро дітей, і трьох із них народили сурогатні матері. За чутками, актор звертався до них з-за свого немолодого віку. Наймолодша дочка народилася таким способом у 69-річного актора і його 56-річної дружини Грейс всього кілька років тому.

8

З приводу матері дитини Кріштіану Роналду у багатьох великі сумніви. Хтось каже, що сина футболістові народила якась американська офіціантка, а британські таблоїди запевняють, що мати для дитини знайшли в престижній клініці і це нібито обійшлося в 12 мільйонів євро. Як би там не було, а, за словами Кріштіану, народження дитини зробило його більш серйозним і відповідальним.

9

Серед зірок пострадянського простору сурогатне материнство не таке поширене, як серед  зарубіжних. Однією з перших таким способом народила зірка 90-х Альона Апіна — після кількох невдалих спроб самої виносити дитину.

10

Звичайно ж, ми не могли не оминути Філіпа Кіркорова, який не приховує, яким способом з'явилися на світ його дочка Алла-Вікторія і син Мартін. До речі, ймовірно, на цей вчинок Філіпа підштовхнув його давній друг Рікі Мартін, на честь якого Кіркоров і назвав сина.