10 жіночих звичок, які доводять чоловіків до шаленства

15/11/2015     Автор: Ігор Нагорний
10 жіночих звичок, які доводять чоловіків до шаленства

Всім давно відомо, що жіноче мислення відрізняється від чоловічого. Через це дуже часто виникають непорозуміння і, як наслідок, розрив стосунків. Виявляється, що для чоловіків певні жіночі звички просто не прийнятні, і якщо їх не позбутися, стосунки рано чи пізно завершаться розставанням. Щоб цього не сталося, потрібно зізнатися самій собі, що ви чините неправильно, і виправити становище, поки ще не пізно.

1. Ти з цим дружи, а з тим не дружи

Це одна з найнебезпечніших звичок. Ви відбираєте взагалі все особисте, що у нього може бути. Забираєте останній ковток свободи та віддушину. Якщо вам здається, що друзі на нього погано впливають, то або змиріться і показуйте на власному прикладі все те хороше, що хочете бачити в ньому, або … шукайте чоловіка, чиї друзі вас будуть влаштовувати. Друзі — це одна сторона життя, а ви — інша. І обидві для нього важливі.

211467882

2. Постійний контроль

Контролювати ви будете дітей, а його не треба. Чоловікові потрібно довіряти, на нього потрібно покладатися. Навіть якщо спочатку це досить складно. Тоді він відчує вашу до нього любов, так як саме довіру вони (чоловіки) цінують як одну з ваших найбільших чеснот. А контроль залиште для дочки, сина, молодшого брата, собаки. Звичка щопівгодини надзвонювати йому на мобільний і запитувати, чим він займається, закінчиться тим, що на 10 дзвінку він не візьме слухавку та буде радий порвати з вами.

3. Міс Конгеніальність

Не критикуйте його ніколи, чуєте! Вас не влаштовує його теперішня посада або те, як він вбиває цвях у стіну, а він чує "Ти поганий!". Краще радійте його перемогам та досягненням і культивуйте їх у вашому спільному житті. Не бийте по його самолюбству!

4. Постійні скарги на життя

Постійно скаржитися на життя — ще одна звичка, яка може призвести до розриву стосунків. Нікому не захочеться жити з вічно невдоволеної жінкою. Важливо бути вдячною за те, що вже є, інакше, навіть якщо він буде зі шкіри лізти геть, щоб зробити вам приємне, ви ризикуєте образити та зачепити честь коханого черговим невдоволенням. І тоді його терпіння лусне. Зрозумійте: вони інакші. І чоловікові дуже потрібно відчувати, що його цінують. Та й бачити поруч із собою хочеться сонечко, а не грозову хмару.

5. Ти мені зобов'язаний
Він вам нічим не зобов'язаний, усвідомте це та завчіть, як урок. Ви любите один одного, принаймні, ви так думали, коли виходили за нього заміж/погоджувалися бути його дівчиною. І ви зобов'язані йому не менше. Тільки ці зобов'язання насамперед полягають у любові, розумінні, підтримці. Відчуваєте різницю? Тоді його не доведеться ні про що просити, все необхідне він робитиме сам без нагадувань.

6. Випрошування подарунків

Тепер що стосується дорогих подарунків. Не випрошуйте у нього нічого, це просто непристойно! Навіть якщо це його зовсім не обтяжує. Пам'ятаєте, як у Булгакова: "Самі все запропонують і самі все дадуть". Нехай це він вирішує, чим і коли вас порадувати, а ви просто приймайте його подарунки з незмінною вдячністю!

7. Нескінченні теревені по телефону
Не важливо, з ним або подругами — це ще одна з причин розриву стосунків. Чоловіки більшу перевагу надають особистому спілкуванню. А спілкуючись з подругами в його присутності занадто довго, ви ніби натякаєте, що вам не цікаво перебувати наодинці з ним. Як результат — він піде шукати чуйнішу та уважнішу за вас.

8. Публічні сварки

Ооо, повірте, їх це неймовірно дратує! Навіть якщо ви серед друзів, це не означає, що потрібно при всіх озвучувати своє невдоволення та претензії до вашої другої половини. Мудра жінка такого ніколи та за жодних обставин собі такого не дозволить. Вона скаже все тактовно і наодинці.

images (3)

9. Нав'язування спілкування

Не потрібно нав'язуватися. У першу чергу це стосується тих, хто ще не в шлюбі. Коли чоловікові щось саме пливе в руки та ще й не хоче з них вислизати, він втрачає цікавість. Як кіт, якому вже принесли вбиту мишу. Азарт мисливця — друга натура чоловіка. Та й для вас світ клином на ньому не повинен сходитися. У світі є ще безліч захоплюючих речей.

im267_1524

10. Ухвалення важливих рішень без його згоди

Ще одна поширена причина розривів. Коли ви приймаєте рішення за нього і ставите його перед фактом, ви забираєте в нього можливість виконувати чоловічі обовя'зки. Починаєте сідлати коней, підпалювати хати, а його чоловіче начало загниває в цьому бабиному царстві. І результат сумний — або він стає слухняним домашнім Мужчинкою, або йде.