У відомого українського боксера почалися проблеми з мовою після пережитого інсульту

31/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
У відомого українського боксера почалися проблеми з мовою після пережитого інсульту
Український боксерпрофесіонал, тренер шоу "Зважені та щасливі", суддя проекту "Україна має талант" В'ячеслав Узєлков розповів, як переніс інсульт і навіть не знав про це.

 

 
 
Вячеслав Узелков

 

У програмі "За живе", яка йде на каналі СТБ, обговорювали тему інсульту. Розповісти свою сумну історію про інсульті вирішив В'ячеслав Узєлков.

За словами В'ячеслава, у 2012 році після бою, в якому програв, він пішов у роздягальню. Йому стало погано і у нього не було сил навіть встатинудило, паморочилося, і навіть не міг подзвонити своїй дружині і попросити його забрати.

IMG_5782

Про те, що у боксера був інсульт йому розповів логопед, яка працює з людьми, у яких були інсульти та інфаркти. Коли ж В'ячеслава в роздягальні виявили, відвезли його додому, де йому дружина Марина запропонувала викликати швидку, але боксер відмовився. Але Марина всетаки зателефонувала їх лікареві, який запевнив, що у В'ячеславабанальний струс, який буває в бою“. Через кілька днів Узєлков звернувся до лікаря, який сказав, що у нього струс.

Слав, коли тобі сказали, що був інсульт? Слава, ти відчуваєш обличчя?“, – запитав доктор.

 

 

 
 
Вячеслав с женой Мариной

 

Після інсульту у В'ячеслава з'явилася проблема з мовою, він став говорити повільно.

Я не будував пропозицій довгих. Але я скажу більше, що по цей день я працюю з логопедом. І коли я був в шоу Україна має талант, багато хто думав, що я випив, коли я сиджу на обговоренні учасників та конкурсантівТоді я розумів, що мені треба всетаки ще більше займатися. І коли зараз, на другому сезоні вже, коли дивилися, і кажуть, що так, вже видно, як ти починаєш говорити краще.