Новини про зірок
Подобається

Українська співачка-нардеп зізналася, скільки щорічно витрачає на одяг

17/10/2015     Автор: Ігор Нагорний
Українська співачка-нардеп зізналася, скільки щорічно витрачає на одяг

Українська співачка і народний депутат Злата Огневич, яка здивувала фігурою в коротких шортиках, не шкодує грошей на дизайнерські сукні і планує зробити собі цінний подарунок на 30-річчя. Зірка зізналася, що витрачає на одяг кругленьку суму щорічно.

ognevich0312

"Я не рахувала, але, думаю, що більше 50 тисяч гривень на рік витрачаю на одяг точно. Якщо враховувати, що я – артистка, і мені потрібні концертні костюми, і вбрання для різних урочистих заходів, то це все коштів забирає дуже багато", – зазначила співачка.

images

Огневич розповіла, що зараз відкладає гроші на вишукану дизайнерську сукню до свого ювілею, який святкуватиме 12-го січня.

"Зараз я відкладаю кошти на дуже бажану річ. Це буде дуже гарне плаття. У січні мені виповнюється 30 років, і я собі хочу зробити гарний подарунок – вечірня сукня для святкування", – підкреслила артистка.

1410761693_1368883329_36684_2_640x480

Злата пояснила, що її недавня поїздка до Іспанії, під час якої зірка встигла і попрацювати, і відпочити, припала на вихідні, тому їй не потрібно було пропускати робочі дні у Верховній Раді.

Метою візиту співачки в Іспанії став виступ на вечірці шанувальників "Євробачення".

"Вони мене довели до сліз, бо, не встигла я ще заспівати, як вони всім драматичним театром піднялися і почали плескати в долоні. Тривало це десь три хвилини: я стояла і нічого не могла зробити, оскільки сльози котилися з моїх очей", – згадала емоційна Огневич.

383717414

Крім того, народний депутат Злата Огневич зізналася, що зараз займатися проблемами культури в парламенті надзвичайно складно. Зірка шкодує, що її колега по сценічному цеху – Анастасія Приходько – все ж вирішила не зв'язувати себе з політикою.

"Я думаю, якби Настя все ж таки зважилася приєднатися до партії, можливо, мені було б легше, оскільки у мене була б підтримка в культурних питаннях. Але вона, мабуть, не захотіла, бо побачила, що люди зараз не готові підтримувати культуру . Вирішуються зовсім інші питання та інтереси. Зараз культурі плюють в обличчя", – поскаржилася депутат.