Новини про зірок
Подобається

Ада Роговцева стала персоною нон-грата в Росії через проукраїнську позицію

13/09/2015     Автор: Ігор Нагорний
Ада Роговцева стала персоною нон-грата в Росії через проукраїнську позицію

Народній артистці Аді Роговцевій заборонений в'їзд до Москви вже другий рік. Після її публічних заяв про підтримку української армії, актрису попросили не з'являтися в Московському театрі. У недавньому інтерв'ю талановита актриса розповіла, що останній раз була в Росії на зйомках більше року тому.


1


Єдина причина, по якій Ада поїхала в Москву — дорогий контракт, який вона не могла розірвати.

За словами артистки, зйомки в Росії підходили до кінця, коли їй заборонили повертатися в країну-агресор. Російська сторона звинуватила Роговцеву в фінансуванні української армії.





Сама Роговцева заявляє про те, що ніколи не займалася фінансуванням, а тільки збирала гроші, як і багато інших відомих українців. Однак у Кремлі вважали, що актриса дала свої гроші, які вона отримала в Москві за зйомки.





Роговцева підкреслила, що спільними зусиллями вдалося зібрати трохи більше 50 тисяч гривень, а в Москві її попередили, що візити актриси в Росію небажані, оскільки наступного разу її можуть заарештувати. Роговцева зізнається, що раніше жила тільки за рахунок зйомок у російських проектах, і тепер їй немає за що жити. Однак своєї позиції актриса не поміняє. Також Ада Миколаївна поскаржилася, що раніше регулярно навідувалася в своє рідне село, але тепер змушена скасувати будь-які поїздки у зв`язку з відсутністю грошей.