Новини про зірок
Подобається

Джейсон Стетхем більше не «перевізник»

02/09/2015     Автор: admin
Джейсон Стетхем більше не «перевізник»

000_DV182169c

10 вересня на українські екрани виходить пріквел знаменитої трилогії Люка Бессона «Перевізник» з новим актором у головній ролі

Чи можливий «Конан-Варвар» без Арнольда Шварценеггера? «Божевільний Макс» – без Мела Гібсона? Нарешті, «Перевізник» – без Джейсона Стейтема?

Тут важко дати універсальну відповідь. В деяких випадках заміна виявляється вдалою, в деяких – не дуже… Проте новий «Перевізник», здається, можна віднести до першого варіанту.

Як не блискуче зіграв Стейтхэм холоднокровного і невблаганного найманця-перевізника Френка Мартіна, його співвітчизник Ед Скрейн, схоже, йому не поступиться.

Його Френк Мартін такий же елегантний і крутий, але при цьому навіть більш привабливий і симпатичний. А пригоди, які його чекають попереду, як завжди запаморочливі – а хіба у фільмах Люка Бессона буває по-іншому?

Автомобільна гонитва – неодмінний епізод кінобойовиків. Якщо тільки фільм не фентезійний або історичний – тоді нам показують гонки колісниць і вершників. Однак у «Перевізнику» наворочені суперкари – немов живі діючі особи. Вони виблискують, сяють, приковують погляд і виконують трюки, можливі тільки в кіно епохи комп'ютерної графіки – та й тоді здаються абсолютно неймовірними. Перед початком зйомок Ед Скрейн пройшов курс екстремального водіння, і результати варті витраченого ним часу і сил.