Небачена розкіш: будинок Джона Траволти у Флориді із власним аеропортом (ФОТО)

22/08/2015     Автор: admin
Небачена розкіш: будинок Джона Траволти  у Флориді із власним аеропортом (ФОТО)

Будинок коштував Джон Траволта всього-на-всього $12.5 мільйонів доларів, не дивуйтеся, Джон Траволта дуже багатий.

Ось вам деяка інформація про будинок Траволти.
Розташування:
Країна: Америка | Місто: Флорида
Архітектура школи: сучасна архітектура
Габарити будівлі:
Висока : 16 метрів/2 поверхи
В будинку є парковка для Боїнг 707 , і 16 гаражів

Джон Траволта народився 18 лютого 1954, в Енглвуді, Нью-Джерсі в США Він -американський актор, співак і танцюрист. Джон вперше став відомим у 1970-х роках, після появи в телесеріалі "Ласкаво просимо назад, Коттер і запуск в касі успіхи" лихоманка суботнього вечора " і "Бріолін".

Майбутній актор народився у великій родині футболіста-італійця і співачки-ірландки. У дитинстві навчався чечітці у брата знаменитого Джина Келлі і, по суті, протанцював всю свою молодість. Строкаті, брызжущие енергією мюзикли змінювали один одного, поки в 1977 році на екрани США вийшов самий вдалий фільм подібного роду — «Лихоманка суботнього вечора» з Траволтою у головній ролі. Актор миттєво став кумиром молоді епохи диско. В той момент здавалося, що в Америці немає більш популярного людини ніж Траволта. Ще більш вдалим з комерційної точки зору був наступний мюзикл Траволти — «Бріолін» (1978). Він сам, в дуеті з Олівією Ньютон-Джон, виконав кілька пісень до цього фільму — і всі вони стали суперхітами.
Вирішивши трохи змінити амплуа, Траволта з успіхом зіграв у 1980 році у фільмі «Міський ковбой», який дав нове життя кантрі-музики. Однак після цього популярність актора пішла на спад, особливо після того як він разом із Сильвестром Сталлоне спробував зняти продовження «Лихоманка суботнього вечора». В кінці 80-х Джон знявся в комедії «Вже хто б говорив», яка мала великий успіх і вийшло два її продовження.
Однак ще більший успіх чекав актора в 1994 році після того, як він зіграв одну з головних ролей в культовому фільмі Квентіна Тарантіно «Кримінальне чтиво». По суті, його герой був пародією того Траволти, якого знала Америка 1970-х. За визнанням самого Джона, даючи згоду на зйомку, він зовсім не очікував, що фільм чекає такий приголомшливий успіх. Він думав, що це буде «арт-хаус кшталт „Скажених псів“» — попереднього фільму Тарантіно.

За порадою Тарантіно, актор далі знявся в популярній комедії «Дістати коротуна». Досить вдалими були і його наступні проекти — «Без обличчя» (1997) і «Основні кольори» (1998). Однак перші фільми 2000-х — «Пароль „Риба-меч» (2001) і особливо спродюсована Траволтою фантастична сага «Поле битви: Земля» — були прийняті публікою холодніше («Поле битви: Земля» отримав 7 премій «Золота малина», в тому числі Траволта «виграв» номінацію «Найгірша чоловіча роль»). У 1998 році нагороджений Премією «Британія», що вручається підрозділом BAFTA в Лос-Анджелесі за особистий внесок у розвиток кінематографа.

5 7 8 9 11 21 31 52 62