Новини про зірок
Подобається

Наймодніше весілля — в стилі Тіффані (ФОТО)

11/06/2015     Автор: admin
Наймодніше весілля — в стилі Тіффані (ФОТО)

1434003420_1 (1)

Останнім часом стало модним організовувати стилістичні весілля. Це дозволяє яскраво відобразити ваш важливий день у вашій пам'яті і пам'яті ваших гостей. Проявом вашого бездоганного смаку буде весілля в стилі Тіффані.

Цей стиль оформлення весіль відрізняється тим, що:

• Весілля в стелі Тіффані – це мікс, витонченості, шарму і мінімалізму, де важлива кожна дрібниця;

• Колір оформлення – бірюзовий – Tiffany blue;

• Багатство блиску страз, кристалів і кришталю;

• Білизна текстилю;

• Флористичне оформлення квітами ніжних тонів;

• Ретро.

А тепер більш детально.

На будь якому весіллі важливі її головні героїнаречений і наречена. Біле плаття нареченої можна прикрасити бірюзовим бантом або поясом. Якщо вже вибирати дуже сміливе рішення — вибрати плаття бірюзового або світломолочного кольору з чорними деталямипоясом або гудзиками. З приводу покрою, то сукня має бути прямастиль Тіффані.

1434003363_2  

З приводу зачіски, тут у вас є вибір між: укладанням «бабетта», високим «пучком», ретро-стиль. Зачіску можна прикрасити шпильками зі стразами, яскравими стрічками, діадемою або тіарою. Не забудьте про розкішне намистіо або кольє з перлів. Макіяж теж буде в стилі Тіффані – обов'язкові класичні чорні стрілки, зроблені підводкою і помада ніжно-рожевого кольору. Букет нареченої повинен складатися з квітів білого відтінку: троянди, ромашки, хризантеми або орхідеї. Їх потрібно доповнити чим-небудь бірюзовим – дрібними квіточками, стрічками. Вбрання нареченого буде декороване під сукню нареченої. Його костюм може бути чорного або сірого кольору. Молодий може мати бірюзову краватку і жилетку і бутоньєрку. Обручки, якщо дозволяє гаманець, можуть бути одноіменного бренду – від Тіффані. Або будь-якої іншої марки, але бажано, щоб це було біле золото, платина або срібло. Звичайно ж, якщо ви віддаєте перевагу класиці – традиційні кільця весілля не зіпсують.

Наряди подружок нареченої – також бірюзового відтінку. Але якщо плаття нареченої такого кольору – то подружкам варто одягнутися у бежевий, ніжно-рожеве або світло-коричневе. Їх сукні можуть бути і в підлогу, і кокетливі. Друзі нареченого також повинні подбати про своє вбрання і доповнити його однаковими бірюзовими краватками або метеликами. Не забудьте про запрошення та подарунки для гостей – вони теж бірюзові. Останні – це маленькі пам'ятні речі чи солодощі, запаковані в маленькі коробочки або пакетики.

Весільний декор також в блакитних відтінках. Це і квіти і подушечки для кілець і декор столу. Білі або бірюзові скатертини на столах – добре підійдуть до стилізованої весіллі. Не забувайте про розкоші – кришталеві люстри та світильники і білого кольору меблі в стилі ретро. На стінах повісьте чорно-білі фотографії молодих і великі дзеркала. Не будуть зайвими ніжно-бірюзовий чохли для стільців. Ретро-стиль можна доповнити, розмістивши де-небудь старовинний грамофон.

Автомобіль для молодих – це теж ретро-машина. Але не старий драндулет, а вишукана класика білого, коричневого або бірюзового відтінку. Прикрасити машину можна білими квітами або стрічками.

1434003393_4

Важливі елемент весільного торжества – торт. Він може бути бірюзовим або білим з бірюзовими елементами. Як варіант – чорно-білий тортик. Посуд на столах повинен бути вишуканим. В ідеалі – срібним.

Рожеве шампанське буде литися рікою в кришталеві келихи. Весілля в стилі Тіффані назавжди запам'ятається вам і вашим гостям своєю неповторною атмосферою розкоші і елегантності.