Новини про зірок
Подобається

Занадто красива, щоб працювати: невістка російського олігарха шокувала Лондон (ФОТО)

30/05/2015     Автор: admin
Занадто красива, щоб працювати: невістка російського олігарха шокувала Лондон (ФОТО)

Російська "золота молодь" все частіше вибирає для свого солодкого життя британську столицю, не перестаючи дивувати скромних англійців свої показним блиском і пихою.

В цей раз Daily Mail, поділилася з читачами подробицями життя невістки російського олігарха, який займає 28-е місце в списку Forbes серед найбагатших росіян, Андрія Гур'єва Валерії.

За інформацією видання, блондинка оселилася в самому шикарному особняку столиці Британії, який належить її тестю, а замість того, щоб займатися якоюсь справою, викладає епатажні селфі свого яскравого життя. Валерія закінчила Лондонський коледж моди, але на своїй сторінці в Instagram написала, що "занадто красива для роботи".

Зовсім недавно російська блондинка закрила доступ до своїх фотографій для сторонніх осіб. Але раніше журналісти встигли помилуватися фото дівчини, де вона позує верхи на мотоциклі в чорній міні-спідниці, а також демонструє пістолет, пристебнутий до її оголеної ноги.

Крім того, дівчина володіє кількома класичними та розкішними автомобілями, в тому числі двома Роллс-Ройс, які колись належали Елтону Джону.

Російський олігарх Андрій Гур'єв володіє маєтком Уитанхерст, який є самим великим після Букінгемського палацу приватним будинком Великобританії. Після завершення будівельних ремонтних робіт він буде коштувати 300 млн фунтів стерлінгів.

Під особняком знаходиться підземний поверх, на якому розміщені: паркінг на 25 машин, 20-метровий басейн, кінотеатр, масажні кабінети, сауна та спортзал.


172674 295362 379720 872437