Новини про зірок
Подобається

«У моря» — кіно Анджеліни Джолі, яке опиниться у «Оскара»? (ФОТО)

10/05/2015     Автор: admin
«У моря» — кіно Анджеліни Джолі, яке опиниться у «Оскара»? (ФОТО)

 

Опісля успіху "Нескореного", Анджеліна Джолі вирішила, що на цьому зупинятися не варто. У травні вона повідомила, що новий сценарій вже готовий. Джолі спеціально для себе та свого чоловіка Бреда Пітта  створюватиме спільну кінострічку. Останній раз у 2005 році зіркова пара з'явилася на екранах у фільмі "Містер і місіс Сміт". Враховуючи скільки років минуло, не дивно, що новий проект викликав стільки зацікавлення.
Джолі, як режисер, вже втретє буде випускати у світ своє кіно. Стрічка матиме назву "Біля моря". Щодо сюжету, акторів, головної ідеї, то Анджеліна мовчить і вважає, що не варто розповсюджуватися, щоб не наврочити. Наразі усе, що відомо про стрічку: зіркова пара зіграє подружжя 1970-х років, яке рятуючись від кризи стосунків, тікає на курорт у Франції.
Право на прокат фільму отримала Universal, хоча проект зацікавив чимало інших студій. Окрім спільної акторської гри, зіркова пара буде продюсувати картину. 
У Universal Джолі вбачає найкращих партнерів, які надають усі найкращі умови для кінематографістів. На думку Анджеліни, саме тут потрібна їй атмосфера та оточення для плідної праці.
Ця співпраця приносить задоволення двом сторона, адже Universal також охоче працюють з режисеркою і раді бути залученими до створення її фільму.

Кіно у прокат планують випустити до нагородження "Оскар", а саме 13 листопада. Невже це якось пов'язано і творці фільму настільки впевнені у своєму таланті та успіху? 

 

Автор: Валентина Рущак

 

16_main8Cp7lyYEjTs 91nvpEswDKs mbJdl22b2Sk