Намагаюся вписатися в суспільство: Меган Маркл зізналася в своїй постійній боротьбі

29/01/2019     Автор: Ігор Нагорний
Намагаюся вписатися в суспільство: Меган Маркл зізналася в своїй постійній боротьбі

Дружині принца Гаррі Меган Маркл за чутками, живеться важко в британській королівській сім'ї, але так само було і у дитинстві Меган, адже тоді герцогиня була об’єктом для глузувань.

 

Мама Меган Дорія Регланд — афроамериканка. Батько Томас Маркл — білий американець з голландськими і ірландським корінням.

 

Коли Меган була маленької, то життя її «солодким» важко було назвати. У той час її зведений брат Томас-молодший вживав легкі наркотики, сестра Саманта пропадала на вечірках, а батько часто затримувався на роботі.

 

Меган Маркл відмовляється давати інтерв'ю без дозволу Кенсингтонського палацу, але іноді з'являються архівні записи, які були видалені акторкою перед весіллям з принцом Гаррі. В одній з них дівчина зізнавалася, що в школі її постійно цькували через расову приналежність.

 

У 2014 році Меган написала в «Twitter», що, коли вона була підлітком, то однокласники вважали її неправильної через колір шкіри.

 

«Тінейджером я відчувала себе ще гірше, ніж в свої 20. У цей час я намагалася вписатися в суспільство і довести, що дійсно чогось значу. У моїй школі вчилися чорні і білі, філіппінці і латиноамериканці. Я через змішання двох рас була чимось посередині», — писала дівчина.

 

Меган зізналася, що спеціально придумувала, чим би зайнятися під час великої перерви на ланч, щоб не сидіти в їдальні в повній самоті.

 

Навіть після школи у Меган виникали проблеми з визначенням расової приналежності. Іноді під час зйомок в графі «етнос» їй відзначали: «Не визначено». Але на той час юна актриса вже навчилася приймати себе такою, яка є. З тих пір вона ненавидить, коли колір її шкіри ретушують на фотографіях.