Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 30 січня 2019 року

28/01/2019     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 30 січня 2019 року

Овен

Цей день сприятливий для налагодження міжособистісних відносин.  Вас чекає приємний час у колі ваших колег.  Також можлива несподівана зустріч або нове приємне знайомство.

Телець

Дуже важкий день.  Ви будете повністю занурені в робочі справи.  У вас зовсім не вистачає часу на близьких.  А вони потребують вашої присутності.  Постарайтеся виправити цю ситуацію.


Близнюки

Вас чекає успіх в любовних справах.  Відкладіть усі справи і вперед, на зустріч долі.  Вас чекає приємне знайомство або ж налагодження відносин з партнером.  Даруйте близьким свою доброту і ніжність.

Рак

Можуть виникнути невеликі проблеми зі здоров'ям.  Навряд чи це буде що-небудь серйозне, швидше за все легка застуда.  Вам краще трохи полежати вдома.  Уважно поставтеся до харчування: переїдання в ці дні сильно зашкодить.

Лев

Вам пора переглянути своє ставлення до близьких і сім'ї.  Ви дуже багато часу приділяєте роботі, а близькі залишаються без уваги.  Вам доведеться вибирати, що для вас важливіше.

Діва

День вас чекає нелегкий.  На роботі буде не все гладко.  Вам доведеться зробити набагато більше, ніж завжди.  Можливі невеликі проблеми зі здоров'ям.  Легка втома і нездужання.

Ваги

Вас чекає важкий день.  Ваші колеги постараються зробити вам капость, але ви зможете уникнути неприємних наслідків.  Другу половину дня присвятіть рідним — сходіть в кіно або влаштуйте сімейна вечеря.

Скорпіон

День нових вражень.  Вас чекає непередбачена поїздка або відрядження.  Там вас чекають нові знайомства і приємно проведений час.

Стрілець

День приємних несподіванок.  Ви знайдете давно загублену, але дуже цінну річ. Також можливо вийде налагодити контакти зі старими друзями.

Козеріг

Дуже небезпечний день.  Будьте обережні при укладанні угод пов'язаних з грошима.  Один невірний крок і ви втратите велику суму грошей.  Найкраще провести день в домашній обстановці.

Водолій

Критичний день.  Існує можливість травми або хвороби, яка потребує тривалого лікування.  Ймовірно, що ви переоцінюєте свої сили і можливості, — вони не безмежні.  Будьте уважні до своїх коханих.

Риби

Вас чекають невеликі проблеми зі здоров'ям.  Найкраще відлежатися вдома.  На роботі від вас і так не буде толку.