Плітки
Подобається

«Я закохався!»: Іраклі Макацарія заінтригував шанувальників

14/01/2019     Автор: Яна Романська
«Я закохався!»: Іраклі Макацарія заінтригував шанувальників

Іраклі Макацарія став популярним в Україні після участі у романтичному шоу "Холостяк". На проекті Іраклі намагався відшукати ту єдину, проте і досі залишається завидним холостяком.

Також Макацарія став фіналістом "Танців з зірками". Після цього шоу популярність чоловіка знову пішла вгору.

Тепер шанувальники не припиняють слідкувати за своїм улюбленцем і чекають від нього все нових і нових фото в Інстаграмі.

Нещодавно, саме в Інстаграмі, Макацарія зізнався у коханні. Правда не до дівчини, а у коханні до міста. Іраклі побував у Флоренції на виставці популярних брендів чоловічого одягу і своїми враженнями поділився в Мережі.

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Продолжая путешествовать по Италии, я влюбился во Флоренцию и впервые за долгое время, так много посвятил простым прогулкам по городу, который на ближайшие несколько дней превратился в столицу мужской моды 😎 Дважды в год здесь проходит выставка Pitti Uomo, на которую съезжаются самые влиятельные бренды и люди из мира моды, туда и мы держим путь 😉😎 Кроме восторга от красоты и магической атмосферы праздника, я получаю невероятное наслаждение от итальянской кухни и вина 🥰

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

 

"Продовжуючи подорожувати по Італії, я закохався у Флоренцію і вперше за довгий час, так багато присвятив простим прогулянкам по місту, яке на найближчі кілька днів перетворилось на столицю чоловічої моди 😎 Двічі на рік тут проходить виставка Pitti Uomo, на яку з'їжджаються найвпливовіші бренди і люди зі світу моди, туди і ми тримаємо шлях 😉😎 Крім захоплення від краси і магічної атмосфери свята, я отримую неймовірне задоволення від італійської кухні і вина 🥰", написав Іраклі.

Шанувальники у коментарях пораділи за Холостяка, але все ж усі з нетерпінням чекають, коли нарешті Іраклі закохається по-справжньому і представит усім свою обраницю.