Новини про зірок
Подобається

«Дівчата, тримайтеся!»: Сергій Притула вперше показав свого брата-красунчика

21/12/2018     Автор: Яна Романська
«Дівчата, тримайтеся!»: Сергій Притула вперше показав свого брата-красунчика

Сергій Притула — найхаризматичніший телеведучий на українському телебаченні. Цей неймовірний чоловік із Збаража уміє привернути увагу глядача. 

Сергій ось уже декілька років працює на "Новому каналі" у якості телеведучого розважальних шоу. Також Сергій останні два роки був ведучим на національному відборі на "Євробачення".

Проте найбільшою гордістю цього чоловіка є його власний гумористичний проект "Вар'яти". Сергій разом з колегами активно гастролює містами України. І не лише України.

"Вар'яти" —  це шоу, яке допомагає українцям відволіктися від суворих і сірих буднів. Це україномовний проект, у якому жарти забарвлені народною автентичністю і це шоу, у якому повністю відсутній політичний гумор.

Саме зараз "Вар'яти" перебувають у гастрольному турі великими містами України. Нещодавно колектив дав неймовірний концерт у Тернополі. 

Як виявилось, опісля концерту Сергій Притула відправився на зустріч зі своїм братом. Спільним фото з родичем артист поділився на своїй сторінці в Інстаграмі.

"Після концертів у Тернополі, згідно багаторічної традиції, ранкова кава з братом. А вже після неї виїзд на Хмельницький. Тур триває!", — підписав фото Притула.

У коментарях шанувальники відзначили неймовірну схожість між братами і подарували їй безліч комліментів.

"Схожі 😉, Брат начебто з телесеріалу Бригада 😎😉, Капець, які схожі!!!".