Новини про зірок
Подобається

Ще одна екс-ведуча програми «Орла і решки» скоро стане мамою

13/11/2018     Автор: Яна Романська
Ще одна екс-ведуча програми «Орла і решки» скоро стане мамою

Екс-ведуча програми «Орла і решки» Регіна Тодоренко повинна народити днями. А сьогодні нинішня ведуча передачі про подорожі 27-річна Марія Гамаюн розповіла, що теж скоро стане мамою.

 Марія Гамаюн стала ведучою популярного шоу на телеканалі «Пятница!» В 2018 році, також дівчина позиціонує себе як блогер — вона веде Інстаграм, де публікує різні гумористичні відео.

 Шанувальники Марії давно помітили зміни у фігурі, і, за словами самої Гамаюн, деякі доброзичливці радили їй взятися за себе.  Телеведуча поставилася до цього з гумором, і, розмістивши фотографію з округляється животом, зізналася, що скоро стане мамою.

 «Ну спасибі, дорогі, виручили, стільки нарадили, і водна дієта, і 8/16 1300 калорій в день, і стіл номер 8 (повільніше я записую!) Але багато хто чомусь пишуть, що через кілька місяців пройде само, мені  чомусь такий варіант більше подобається », — поділилася Марія Гамаюн.

 Батьком дитини є сценарист і режисер Іван Гамаюн, за яким Маша знаходиться заміжня вже кілька років.  За словами Марії, малюк народиться навесні наступного року.  Про те, чи збирається провідна в декрет, поки невідомо, проте шанувальники, які вже встигли звикнути до Гамаюн, сподіваються, що вона буде зніматися до самого пізнього строку.