Новини про зірок
Подобається

Без бороди майже не впізнати: в Мережі з’явилися унікальні знімки співака Дзідзьо

07/11/2018     Автор: Яна Романська
Без бороди майже не впізнати: в Мережі з’явилися унікальні знімки співака Дзідзьо

У мережі нещодавно з'явились рідкісні фотографії відомого українського співака Дзідзьо, де він без бороди і його практично не впізнати.

Михайло Хома (таке справжнє ім'я Дзідзьо) народився 20 листопада 1983 (так-так, йому всього 32 роки!) в місті Новояворівськ на Львівщині.

У 2009 році Михайло, разом з Олегом Турко (Лесик), за підтримки свого старого друга Андрія Кузьменка організував групу «DZIDZIO».

Своїм псевдонімом Михайло Хома зобов'язаний історії рожини. Справа в тому, що його діда по материнській лінії — поляка на ім'я Маркуль Ян Казимирович — в селі називали не інакше як «Дзідзьо», що на бойківському діалекті означає «дідусь». Саме це веселе слово молодий музикант вирішив взяти як творчий псевдонім, доповнивши впізнаваним іміджем — накладною бородою і капелюхом з пером.

Особисте життя Дзідзьо ніколи особливо не афішував. Однак фанати проводять цілі розслідування, щоб дізнатися більше прo свого кумира. Михайло Хома одружений з 2013 року. Його обраниця, львів'янка по імені Славця, — також співачка. Познайомилися вони ще під час навчання в музичній школі, пізніше — разом співали в групі «Михайло Хома і друзі».

Ярослава Притула-Хома після весілля залишила кар'єру. Тепер дружина соліста «DZIDZIO» вважає, що робота — чоловічий борг, a її головне завдання — забезпечувати затишок і стежити за домашнім вогнищем.

Незважаючи на традиційні патріархальні погляди, Славця все ж не відмовляється від світського життя — в останні роки вона кілька разів з'являлася разом з чоловіком на світських тусовках. А зовсім нещодавно Ярослава прийшла на відомий вокальний проект "Х-фактор", де продемонструвала публіці свій співочий талант. У недавньому інтерв'ю Каті Осадчій дружина Дзідзьо розповіла і прo проблеми в особистому житті. За її словами, найбільші труднощі у відносинах з популярним музикантом — його постійна відсутність вдома.

Дітей в родині поки немає, але, за словами Михайла, після його участі в якості судді в проекті «Україна має талант» він навчився краще знаходити з ними спільну мову і, звичайно, мріє обзавестися великим сімейством.