Новини про зірок
Подобається

Джамала приголомшила глядачів абсолютно новим для себе образом

05/11/2018     Автор: Яна Романська
Джамала приголомшила глядачів абсолютно новим для себе образом

Переможниця «Євробачення» Джамала, яку шанувальники завжди звикли бачити яскравою брюнеткою з характерним східним колоритом, здивувала новим сміливим чином.

Вчора, 4 листопада, пройшов 13-ий ефір проекту «Танці з зірками» на телеканалі «1 + 1».  Джамала презентувала публіці пісню «The Great Pretender» ( «Великий удавальник») і здивувала всіх шанувальників екстравагантної зміною способу, вийшовши на сцену в образі блондинки.

Співачка несподівано стала платиновою блондинкою, одягла на себе сріблястий облягаючий комбінезон з нашитими на плечах оборками, розшитими блискучими паєтками.

Шанувальники в коментарях засипали співачку компліментами:

«У цьому образі ви просто блиск !!!  Нереально круто!!!  Вам дуже йде !!!! »,« Дуже красиво!  Блондинка, то що треба »,« Клас … .Даже не очікувала ….», «Дуже стильно в новому образі і є схожість з Шер в блонді », « Ніколи не подумала, що Джамалі так красиво бути Блонді », « Шикарна! Виглядаєте  сногшібательно!  Насолоджуюся вашою творчістю! ».

Але знайшлися і такі, хто розкритикував сміливий образ Джамали.  Вони пишуть, що, ставши блондинкою, вона втратила свою індивідуальність і тепер схожа на Світлану Лободу:

«На Лободу схожа, брюнетки краще ..», «Джамала, я Вас дуже люблю, АЛЕ!  Поверніть будь ласка, Ваш колір волосся.  Ви злилися з масою і втратили індивідуальність »,« особисто я за темний колір волосся. »,« Губка біла) брюнетка 100% сексі »,« Джамала, будь ласка, поверніть темний, він Ваш, дуже освіжав і дуже вам йшов;) блонд додає  років 10 … ви не ви ( »,« Перука? Лобода? Леді Гага? Чи не блонд. Шикарна брюнетка де ти? ».

 Сама Джамала не зізнається: насправді підрізала свої чорне волосся і перефарбувала їх або все ж використовувала перуку.