«Тепер ясно, що приховувала!»: Тіна Кароль показала фото в купальнику в останній день літа

03/09/2018     Автор: Яна Романська
«Тепер ясно, що приховувала!»: Тіна Кароль показала фото в купальнику в останній день літа

Відома українська богиня Тіна Кароль вперше за се літо показала фото в купальнику. І це вона зробила в останній літній день!

Фотографію жінка опублікувала на своїй фан-сторінці в Інстаграм. Сказати, що це фото викликало фурор, — це нічого не сказати! Шанувальники були в захваті від краси Тіни. Її фігура в красивому голубому купальнику вразила всіх. 

"Гаряча, як хачапурі!", "Дуже красиво, ви неперевершені!", "Тепер ясно, що приховувала!", "Ти, немов сонце!", "Надзвичайна красота!", "Ух, яка!" — писали підписники відомої артистки. 

Нагадаємо, раніше на нашому сайті повідомлялося про те, що вона поділилася з шанувальниками фотографією 39-річної давності. Зірка опублікувала рідкісний знімок своїх коханих батьків, зроблений в день їхнього весілля, яке відбулося багато років тому назад. 

Всі ми добре знаємо, що Тіна Кароль приховує своє особисте і тим паче ніколи не виносить напоказ свої сімейні відносини. Коли її пробують запитати про щось особисте, вона переводить теми на творчість і говорить виключно про свою творчу діяльність. 

Однак цього разу, вона все ж таки заговорила про рідних. Мова якраз йшлася про річницю весілля батьків, а з таким гріх не привітати. Саме так Кароль і зробила, чим дуже потішила своїх шанувальників. 

 

Последний летний день! #тинакароль

Публикация от Тина Кароль (@tinakarol_fantina)