Новини про зірок
Подобається

«Одна краща другої!»: Тільки погляньте, яка підтримка була у Павла Зіброва на танцполі відомого шоу

29/08/2018     Автор: Яна Романська
«Одна краща другої!»: Тільки погляньте, яка підтримка була у Павла Зіброва на танцполі відомого шоу

Відомий естрадний співак України Павло Зібров нещодавно став учасником шоу "Танці з зірками" і зізнався, що головне для нього — підтримка улюбленої сім'ї.

Після того, коли українці дізналися, що 61-річний Павло візьме участь в легендарному шоу, його популярність зросла в рази. Цікаво, адже навіть ті, які не люблять творчості Зіброва і ніколи ним не цікавилися, тепер з захопленістю спостерігають за його енергійністю, оригінальністю та веселими жартами. 

Проте найбільше вражає усіх те, як він рішуче та з готовністю до експериментів віднісся до участі в проекті. І нехай зараз він ще не може похвалитися ідеальним виконанням на паркеті, він упевнений, що все вийде, адже його підтримують найближчі.

Його кохана дружина Марина і дочка Діана не пропустили перший ефір за участю Павла. Вони сиділи в перших рядах і всіляко підтримували його. Звичайно, у цей важливий вечір не обійшлось і без фото, яким з гордістю поділився Зібров у своєму Інстаграм. На знімку Зібров позує з коханими жінками і виглядає дуже щасливим.

 "Підтримка люблячої родини — найдорожче. Мої красуні завжди поруч зі мною. Люблю всім серцем!" — написав під фото український артист.