Новини про зірок
Подобається

«Стала мамою»: Соломія Вітвіцька показала інтригуюче фото

21/08/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Стала мамою»: Соломія Вітвіцька показала інтригуюче фото

На днях відома ведуча опублікувала фото з маленькою дитиною на руках.

Соломія Вітвіцька — відома ведуча програми ТСН, журналіст, куратор проекту "Переможці", просто красива жінка і любляча дружина.

Роботу Соломія почала ще з Львівської телеагенції НТА. У 2005 році перейшла на 5 канал кореспондентом, а з 2008 року на ту саму посаду попала на канал 1+1 у ТСН, на якому працює і досі. З 2011 року веде "ТСН. Особливе", де розповідає про світські новини, лише ексклюзивні новини з життя зірок, репортажі з культурний подій.

Соломія завжди тішить око глядача, з`являючись у кадрі у неперевершених сукнях і на підборах.

"Деякі зірки не люблять нас, але, думаю, поважають. Фішка нашої програми — ґрунтуватися на фактах, а не маніпулювати вирваними з контексту фразами. Публічних людей не повинно дивувати те, що багатьом цікаве їх особисте життя в деталях" — розповідає Соломія про свою роботу.

Нещодавно Соломія вийшла заміж. Ведуча стала законною дружиною режисера-кліпмейкера Влада Кочаткова. Весілля було грандіозним. Було запрошено понад 200 людей в НСК "Олімпійський". Вів весілля один з телеведучих 1+1 Анатолій Анатоліч. Всі з нетерпінням чекали цього весілля. Після того, як пара обмінялась обручками — гості вибухнули оплесками. Соломія дуже щаслива у шлюбі.

Нещодавно Соломія опублікувала на своїй офіційній сторінці instagram фото з дитиною на руках і в обіймах Яковішин Ярини, яка запросила Соломію нести почесне звання хресної мами. Соломія зазначила, що стала хрещеною вже вп`яте. Ведуча обрала для себе червону сукню в білий горошок. Вона щасливо притуляю малу дитину до себе, а та, немов посміхається для фото.

"Дякую за довіру! Уже вп’яте стала хрещеною мамою.

Нехай Даринка буде щасливенькою та здоровенькою!!! ❤️

У мене уже були дві куми-багатодітні мами… @iakovishin_iarina всіх обігнала, має сина і двох доньок, і тепер народила четверту крихітку✌️…" — пише ведуча.

Шанувальники почали вітати Ярину з народженням донечки Дарини.

"Вітаю? справжнє сонечко в руках?", "Яке миле янголятко,мої щирі вітання Соля", "Вітаю, ви прекрасні" — пишуть люди на сторінці Соломії.