Новини про зірок
Подобається

«Руйнуєш шаблони»: Шабанов показав зворушливе фото з майбутньою дружиною

15/08/2018     Автор: Катерина Гук
«Руйнуєш шаблони»: Шабанов показав зворушливе фото з майбутньою дружиною

Андрій Шабанов відомий український телеведучий, шоумен, генеральний продюсер Просто Раді.О. Ведучий телепроектів Нового каналу: "Підйом", "Піранії", "Стенд-Ап Шоу", "Проект Перфект", "Проект Любов", "Абзац!", ток-шоу "Таємний Агент".

Шабанов опублікував нове фото на своїй сторінці в Інстаграм. На світлині відомий ведучий стоїть зі своєю коханою Лєрою Бородіною. Зіркова пара відвідала джазовий фестиваль у Львові. Двоє закоханих вдягнуті в одному стилі. Білий колір цим двом пасує. Львівська погода зробила своє і парасолька, з якою приїхав Шабанов стала в нагоді.

Андрій підписав це фото так:

Одного разу в червні у Львові???

Багато прихильників відомого ведучого прокоментували цю світлину:

Красива пара? люблю вас❤ Неначе світитеся від щастя ☺️✨ Ти руйнуєш мої шаблони! ?Ти слухаєш джаз ??? ? ти повинен після цього перетворитися на жабу !! ? ти просто не можеш цього робити !!!! Красиві) Ви на фотці -клас, а в житті ще кращі !!! Романтика))) Чарівні! ?

 

Однажды в Июне во Львове???

Публикация от Андрей Шабанов (@shabanov.rock_n_roll)

Нагадаємо, що Шабанов нещодавно зробив пропозицію Валерії. Андрій живе з Бородіною  в цивільному шлюбі вже шість років. Вони виховують двох дівчаток — дев'ятирічну Соню Лірник (дочка Лєри і Антона Лірника) і спільну дочку — трирічну Машу. Також в Шабанова є 16-річний син Роберт від першого шлюбу.