Зіркові скандали
Подобається

Скандальний російський співак Григорій Лепс під час інтерв’ю побив журналістку

31/07/2018     Автор: Катерина Гук
Скандальний російський співак Григорій Лепс під час інтерв’ю побив журналістку

Російський артист Григорій Лепс, якого називають улюбленим співаком президента РФ Володимира Путіна, під час інтерв'ю вдарив журналістку і телеведучу Аллу Міхєєву.

Про це повідомило видання Super.ru.

Скандальний інцидент стався на фестивалі "Жара", який днями відбувся в Баку. За даними видання, Лепс не витримав провокаційних питань і вдарив провідну мікрофоном.

Відзначається, що журналістка підняла тему особистого життя співака і спробувала з'ясувати, яку суму артистові довелося викласти, щоб його дочка змогла вступити до престижного вузу.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube, проте практично відразу було видалено. Залишився лише скріншот ролика.

Журналісти Super.ru зв'язалися з автором відео, однак той заявив, що ні за яких обставин не надасть запис.


Як відомо, Григорій Лепс не вперше підняв руку на дівчину. За словами російського співака Олексія Лебединського, подібний випадок стався в 2000 році.

"Ось я особисто бачив, як 2000 року Гриша Лепс на насолоду оточуючих нас сильних світу цього вдарив дівчину. Ось я це бачив. Це був абсолютно низький, огидні, жлобський вчинок", — розповідав раніше Лебединський.

Відзначимо, раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляв, що Григорій Лепс є улюбленим співаком Володимира Путіна і "улюбленим співаком в усій країні" (Росії).