Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 липня 2018 року

26/07/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 28 липня 2018 року

ОВЕН

Контролюйте себе. Ваші слова можуть образити оточуючих. Останнім часом в вашому колі спілкування накопичувалася негативна енергія, ви ще не знаєте, що робити, щоб змінити ситуацію.

ТЕЛЕЦЬ

Слідкуйте за здоров'ям. Можливі загострення хронічних хвороб. Якщо хочете налагодити відносини з оточуючими, сьогодні вам це вдасться з блиском.

БЛИЗНЮКИ

Надмірна ініціатива в особистих відносинах не піде на користь. Будьте впевнені в своїх рішеннях, адже від вас чекають рішучості і твердості.

РАК

День буде продуктивним. Ви встигнете зробити багато справ. Ніколи не рано будувати плани, особливо якщо ви думаєте, що це допоможе досягти великої мети.

ЛЕВ

Не бійтеся бути сентиментальними і показувати свої почуття. Сьогодні ви будете думати про сім'ю, дітей, будинку. Не лякайтеся цих думок, мрійте, візуалізують і життя подарує те, що ви хочете.

ДІВА

Остерігайтеся травм і аварій. Вчасно повертайтеся додому. А ще радимо не розповідати про свої плани, адже поруч знаходяться люди, які можуть видати ваші ідеї за свої.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні можна закласти фундамент успішного майбутнього. Здивуйте своїх колег сьогодні і покажіть, що ви знаєте, як якісно виконувати свою роботу і дотримуватися обіцянок.

СКОРПІОН

Можливі суперечки. Доведеться доводити власну думку. Гарний час для переговорів і нових перспективних знайомств.

СТРІЛЕЦЬ

Чи не час братися за серйозні справи, вирішувати важливі питання. Сьогодні не варто турбуватися про втрачені речі — все те, що ви втрачаєте або не має значення, чи можна легко замінити.

КОЗЕРІГ

Не витрачайте сили на дрібниці. Сьогодні вас можуть попросити про допомогу, тому що бачать в вас рішучого і зваженого людини.

ВОДОЛІЙ

Гроші і любов — дві речі, які не варто пускати на самоплив. Подумайте над цим!

РИБИ

Радимо змінити обстановку. Ви добре працювали, отже, повинні отримати за це винагороду. Придбайте якусь дрібничку, яка буде вас радувати, смачно пообідайте або дозвольте собі випити улюбленого вина.