Новини про зірок
Подобається

«Червона пава на танцполі»: Анжеліка Варум вразила нарядом на святкуванні ювілею чоловіка

22/07/2018     Автор: Віра Грицишин
«Червона пава на танцполі»: Анжеліка Варум вразила нарядом на святкуванні ювілею чоловіка

Нещодавно Леонід Агутін відсвяткував свій ювілей, співакові виповнилося 50 років. У свої роки артист має все, про що будь-яка людина може мріяти: щаслива сім'я і численні друзі, улюблена робота. Уже багато років поряд з ним любляча і вірна дружина Анжеліка Варум. 


Співачка рідко говорить про особисте життя і публічно висловлює свої почуття до чоловіка на загал. Але в честь свята чоловіка, дружина зворушливо привітала Леоніда, розповівши, який він ідеальний чоловік і як їй повезло з таким чоловіком.

Свій ювілей артист відсвяткував у колі близьких. Це бцло наймаштабніше святкування у російському шоу-бізнесі за останні роки. Але без жодного пафосу, це направду було свято душі і радості. Найближчі друзі дурачились і веселилились на святі друга. 


 На торжество до іменинника приїхали його дочки Поліна (постійно живе в Німеччині) і Ліза (з дитинства живе в США), численні друзі та колеги. І, звичайно, поруч з Агутіним в цей день були тато і дружина Анжеліка Варум.

Анжеліка виглядала неймовірно. У білих штанах з високою посадкою та червоній блузі — викликала захоплення шанувальників. 
Цей наряд підкреслював її шикарну фігуру і водночас мав стриманий, без надмірної сексуальності вигляд. Багато хто відмітив, що Анжеліка у цій блузі, яка мала подовжений  зад, виглядала як пава. 

Коротка зачіска робила співачку молодшою та дещо грайливою. 
Анжеліка відривалась на святі чоловіка від душі. Шанувальника запала в душу знимка, на якій весела співачка танцює на танцполі. 


Музикант і співак у свій день народження отримав величезну кількість поздоровлень в соцмережах. Артиста називають найдостойнішим чоловіком на російській сцені, чоловіком-мрією, ідеальним батьком і т.д. 

Торжество з нагоди ювілей вийшло масштабним. Так, визнаються гості, чи не веселилися багато років. Гостей розважали Шнур, дочка артиста Ліза, Микола Фоменко, Микола Пресняков-молодший, Наталя Подільські і багато інших. Завершився вечір поїданням розкішного торта.

 

Юбилейные фотки 6. Фотограф @maxnikitinphoto

Публикация от Леонид Агутин (@agutinleonid)