Новини про зірок
Подобається

«Виступали на вулицях Луцька та збирали гроші …»: MONATIK зізнався, як домагався своєї популярності

07/07/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Виступали на вулицях Луцька та збирали гроші …»: MONATIK зізнався, як домагався своєї популярності

Популярний український виконавець Дмитро Монатік колись навіть не міг повірити в те, що стане відомим, передає Корупція.Стар.

Про це співак розповів в своєму інтерв'ю.

Популярне: Ніжна і зваблива: Оксана Марченко вразила шанувальників новими фото

Не дивлячись на те, що співак навіть не має музичної освіти, він сам створює всі свої композиції. За словами Монатика, він сам до цих пір не може пояснити цей феномен і додає, що все залежить тільки від бажання людини.

«Я сам не розумію, як це відбувається. Швидше за все, від шаленого бажання щось зробити. Це можна порівняти з тренуваннями: сьогодні ти на турніку зміг тричі підтягнутися, завтра зможеш шість, а післязавтра — ще більше. Точно так само і з творчістю: головне — постійно тренуватися.

Саме прагнення допомогло Дмитру виявитися на великій сцені, хоча раніше йому з друзями доводилося заробляти на життя виконуючи композиції для перехожих.

«Ми виступали на вулицях Луцька та збирали гроші, як сьогодні хлопці на Хрещатику. Одного разу моя бабуся сказала: «Ти ще не розумієш, але ти справжній артист і повинен бути на сцені!». Я несерйозно поставився до її словами, хоча в душі, звичайно, цього хотів», — сказав Діма.

Одним із секретів свого успіху і популярності Монатік називає щастя. На думку виконавця, людині повинно приносити задоволення те, чим він займається.

«Просто в один момент в голові відбувається клацання: ти усвідомлюєш, що життя одне, і треба хоча б спробувати дотягнутися до своєї мрії. Інакше залишок життя будеш картати себе, що не спробував. Потрібно будувати мости, а не кордони до мрії», — розповів в інтерв'ю артист.