Новини про зірок
Подобається

«Засуджують її…»: Марія Яремчук розповіла, чому не спілкується зі своїми братами

04/07/2018     Автор: Катерина Гук
«Засуджують її…»: Марія Яремчук розповіла, чому не спілкується зі своїми братами

Марія Яремчук розповіла, що в неї є брати по татовій лінії : Дмитро і Назарко.

Артистка розказала, що по невідомих причинах її брати її дуже засуджують. Їй прикро, що в них немає теплих родинних стоснуків.

Популярне: «Кошмар! Що це?»: Тіна Кароль здивувала шанувальників своїм прозорим купальником

“Хоча ми тісно ніколи не спілкувалися, і я вважаю, що це неправильно, тому що цей весь шлак з упереджень в голові давно пора почистити, ми брати і сестра”, – говорить Марія Яремчук.

Стало відомо, що Марії запропонували заспівати пісню в честь нагоди Дня Незалежності разом з своїми братами, лиш би брати не були проти.

Марія розповідала, що надзвичайно поважає своїх рідних братиків за те, що вони роблять, і за те, що має теплі почуття до своїх кровних родичів: “Це їх вибір, так само, як і мій – робити своє”.

Відомо, що в 2017 році Марія Яремчук давала інтерв’ю журналістам, де зізналася, що їй набагато легше спілкуватися з чоловіками, хоча справжні, звичайно ж, у неї є. Але основна головна підтримка – це її старша сестра, чудова співрозмовниця, чуйна Віра:

“Я їй все можу розповісти. У нас різні батьки, але одна мама. Ці відмінності нас настільки зближують… Я – це вибyх, вона – спокійна і впевнена стабільність. На жаль, я не можу подзвонити своїм зведеним братам по батькові, тому що ми не спілкуємося. Після смepті тата наші шляхи розійшлися. Ми не в сварці – просто між нами ніколи не було ніякого спілкування. Але я завжди цього хотіла. Вони моя гордість і я їх люблю. Я сподіваюся, що ми ще зможемо потоваришувати – я завжди готова відкрити свої обійми для них», – поділилася Марія Яремчук.