Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 липня 2018 року

04/07/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 5 липня 2018 року

ОВЕН

Дуже вдалий день для рішень всіх фінансових питань. Зірки на вашому боці. Можете сміливо приймати рішення, сьогодні все виходитеме добре.

ТЕЛЕЦЬ

Вир подій сьогодні поглине вас цілком. Ви опинитеся всім потрібні, а розірватися будете не в змозі, так що постарайтеся визначити пріоритети. Ймовірні ускладнення, які можуть виникнути через невірної оцінки ситуації, необачних обіцянок або перевантаженості роботою

 БЛИЗНЮКИ

Сьогодні варто бути дуже уважним Близнюкам, професія яких пов'язана з творчістю. Можливі конфліктні ситуації з начальством. Однак ваші близькі дадуть вам цінні поради щодо вирішення всіх складних запитань.

РАК

Ви можете відчувати емоційну скутість і зниження настрою. Можливо непорозуміння з друзями, пов'язане з матеріальними питаннями. Можуть збутися най неприємніші передчуття. Будьте обережні в словах і вчинках.

ЛЕВ

Сьогодні дуже складний день. Вам потрібно бути максимально сконцентрованим, особливо це стосується роботи. Але, вже в кінці дня, у вас буде можливість спокійно зітхнути.

ДІВА

Сьогодні треба підвести риску під старими планами, справами і контактами. Спілкування з новими партнерами невдало, зате старі друзі або рідні можуть дати цінну пораду. Сміливо підписуйте нові контракти.

 ТЕРЕЗИ

Сьогодні сприятливі поїздки за місто і відпочинок на природі. Присвятіть себе самим собі. Намагайтеся уникати негативних емоцій. Це може спричинити  нервові зриви та проблемми зі здоров'ям.

СКОРПІОН

Усмиріть свою гординю, це може перешкодити вам у відносинах з близьким. День буде вдалим, якщо ви присвятіть його навчанні та самоаналізу. Постарайтеся не вступати в конфлікти.

СТРІЛЕЦЬ

День несе небезпеку для здоров'я: вірогідні аварія, серцевий напад або травма. Не намагайтеся досягти серйозного прориву в справах — обставини не будуть сприяти успіху. Краще підведіть риску під старими планами, справами і контактами.

КОЗЕРІГ

Не виключено, що ваші справи підуть вгору. З'являться нові перспективи. Ви будете точно знати, що вам потрібно робити. Не зупиняйтеся на досягнутому.

ВОДОЛІЙ

День відзначений гармонією і спокоєм. Ймовірно, сьогодні ви відчуєте врівноваженість думок і почуттів. У спокійній обстановці вам вдасться впоратися з багатьма поточними справами. Ви зможете розібратися в найзаплутаніших ситуаціях.

РИБИ

Сьогодні варто бути дуже обережними зі своїми словами і вчинку. Можливі конфлікти на рівному місці. Старайтесь побільше приділяти уваги власної особистості. По можливості, візьміть вихідний.